Kızlar kan değerlerim şu şekilde;
İlk öğrendiğim 42,90
İki gün sonra 137,79
İki gün sonra 355,20
İki gün sonra 1016,83
İki gün sonra 3657
İki gün sonra 9170,0
İki gün sonra yani bugün 15621
Değerlerim bu kadar güzel giderken 2 günde bir 2 katından daha fazla artarken bugün 2 katının en az 18,340 olması gerekirken 15621 çıkması baya moralimi bozdu sizce kötü giden birşeyler mi var çünkü değerim hep 2 katından çok fazla artış gösterirken bugün neden 2 katını bulmadı bilmiyorum çok üzgünüm kontrolüm normalde Perşembe günüydü keseyi ilk o gün görecektik ama bu değer olduğu için yarın gideceğim bu arada kanama leke vs hiçbir şey de yok. Böyle yaşayan veya bu konu hakkında bilgisi olan var ise ne olur beni aydınlatırsanız çok sevinirim 😢

Öncelikle negatif düşünceyi at rabbime sığın. Kötüyü düşünme 🥺 benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde betam 770’di rutin kontrol için kan verdiğinde 9 gün sonra 440’a düştüğüne şahit oldum ne kanamam ve ağrım vardı 5 haftalık gebeydim sonucu kötü oldu kese gelişemediği için kürtajla aldılar ama seninki belki çok farklıdır sabret dua et 🙏🏻

Canikom sen niye bunkadar test yaptırdın kii. Ben 3 kere yaptırdım doktorum yeter dedi en son ki değerim 1024 falandı 2 hafta sonrada gittim keseyi kalbi falan gördük

mervemom58 inşallah sağlıklıdır canım doğru diyorsun benimde önce başımdan kötü olaylar geçtiği için böyleyim 🥺 inşallah sizinde yeniden sağlıklı bir bebeğiniz olur Rabbim hepimize isteyenlere nasip etsin inşallah 🫶🏻

Canım benim ilk etapta hızlı artış gösterip sonrasında yavaşlayabiliyor hemen kötüyü çağırmayalım negatif düşünceleri kafandan çıkar lütfen 🙏❤️

Mavidunyamm öncelikle canım benim önceden 2 kaybım olduğu için çok korkuyorum oğlumu 7 aylık ikinci bebeğimi 2 aylık kaybettim o yüzden bu kadar tedirgin olduğum için çok kan verdim bana zarar verdi tabi bu süreç 🥺 şu an son adete göre 5+2 olması gerekiyor keseyi daha görmedim sadece kan ile takip ediyordum çünkü doktorum kese için 15 aralığa gün vermişti bende geri yarın gideceğim bakalım 🥺

Meleklerininannesii
              193 betayla öğrendim bir sonraki hafta gel kesene bakalım dedi 5 haftalıkken keseyi gördüm. Çok fazla kan vermişsiniz . Ben hiç artış takibi yapmadım mesela.

Asyabuse 2 kaybım olduğu için çok korkuyorum canım benim bir oğlumu 7 aylık kaybettim ikinci bebeğimi 2 aylık kaybettim o yüzden hep bu haldyim korkularım hep bu yüzden inşallah bende senin gibi olurum bebeğim sağlıklıdır 🥺

Mavidunyamm evet canım o yüzden böyleyim yarın saat 2 de randevumuz var inşallah iyi haberlerle gelmeyi çok isterim 😢🫶🏻 dualarınıza talibim 🙏🏻💘

Happycatt çok haklısınız çok teşekkür ederim sadece 2 kaybım olduğu için bu hale geldim inşallah yarın kontrolüm de güzel haberler ile dönmek nasip olur dualarınıza talibim 🫶🏻💘🙏🏻

Meleklerininannesii çok zor çok acı yaşamadan anlaşılcak bişey değil Allah sabır versin ancak olabildiğince dirayetli ol. Stres her şeyin başı biraz salmaya çalış kendini hayırlısıyla kucağına aldığın günlerin haberini de okuruz burda. Daha önceki kayıplarının sebebi araştırıldı mı ona göre önlem alınır

Asyabuse çok teşekkür ederim Allah razı olsun öyle yapabildikce iyi olmaya güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Evet kayiplarimda hiçbir etken yok genetik test vs herşey verildi tamamen stres kaynaklı kaybettiğimi biliyorum ve doktorum da her ihtimal kan sulandırıcı başladı günde 2 defa iğne kullanıyorum bir de hapını kullanıyorum çünkü kayıplarımda hep kanamam söz konusuydu ..