Öncelikle negatif düşünceyi at rabbime sığın. Kötüyü düşünme 🥺 benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde betam 770’di rutin kontrol için kan verdiğinde 9 gün sonra 440’a düştüğüne şahit oldum ne kanamam ve ağrım vardı 5 haftalık gebeydim sonucu kötü oldu kese gelişemediği için kürtajla aldılar ama seninki belki çok farklıdır sabret dua et 🙏🏻
Beta HCG son değer - üzdü 😢
Meleklerininannesii neden bu kadar fazla tahlil yaptın ki ? Şuan kaç haftalık hamilesin. Beta değeri ilk haftlarda çok hızlı artar 2-3-4 kat ama sonrasında yavas yavaş artar. Belli bir haftadan sonra kan vermeye gerek yok ki. Keseyi bile görmüşsündur sen.
Canikom sen niye bunkadar test yaptırdın kii. Ben 3 kere yaptırdım doktorum yeter dedi en son ki değerim 1024 falandı 2 hafta sonrada gittim keseyi kalbi falan gördük
mervemom58 inşallah sağlıklıdır canım doğru diyorsun benimde önce başımdan kötü olaylar geçtiği için böyleyim 🥺 inşallah sizinde yeniden sağlıklı bir bebeğiniz olur Rabbim hepimize isteyenlere nasip etsin inşallah 🫶🏻
Meleklerininannesii neden sürekli kan takibi yapiyrsunuzki
Meleklerininannesii şu anda 4+6 haftalık gebeyim yeni öğrendim 1 hafta oldu❤️ keseyi henüz göremedik bende beta kontrolü yapıyorum 2 günde. Çarşamba kontrolüm var bakalım gözükecek mi🙃
Canım benim ilk etapta hızlı artış gösterip sonrasında yavaşlayabiliyor hemen kötüyü çağırmayalım negatif düşünceleri kafandan çıkar lütfen 🙏❤️
Mavidunyamm öncelikle canım benim önceden 2 kaybım olduğu için çok korkuyorum oğlumu 7 aylık ikinci bebeğimi 2 aylık kaybettim o yüzden bu kadar tedirgin olduğum için çok kan verdim bana zarar verdi tabi bu süreç 🥺 şu an son adete göre 5+2 olması gerekiyor keseyi daha görmedim sadece kan ile takip ediyordum çünkü doktorum kese için 15 aralığa gün vermişti bende geri yarın gideceğim bakalım 🥺
Meleklerininannesii
193 betayla öğrendim bir sonraki hafta gel kesene bakalım dedi 5 haftalıkken keseyi gördüm. Çok fazla kan vermişsiniz . Ben hiç artış takibi yapmadım mesela.
Asyabuse 2 kaybım olduğu için çok korkuyorum canım benim bir oğlumu 7 aylık kaybettim ikinci bebeğimi 2 aylık kaybettim o yüzden hep bu haldyim korkularım hep bu yüzden inşallah bende senin gibi olurum bebeğim sağlıklıdır 🥺
Meleklerininannesii zaten beta 3 bin olunca kese görünür ki. Keşke kan vermeseydin akışına biraksaydin ama kaybın olduğu için endişe etmekte haklısın tabiki 😔 Tavsiyem artık kan verme direk hastaneye git
mervemom58 inşallah görürsün canım benim ♥️
Mavidunyamm evet canım o yüzden böyleyim yarın saat 2 de randevumuz var inşallah iyi haberlerle gelmeyi çok isterim 😢🫶🏻 dualarınıza talibim 🙏🏻💘
Happycatt çok haklısınız çok teşekkür ederim sadece 2 kaybım olduğu için bu hale geldim inşallah yarın kontrolüm de güzel haberler ile dönmek nasip olur dualarınıza talibim 🫶🏻💘🙏🏻
Meleklerininannesii çok zor çok acı yaşamadan anlaşılcak bişey değil Allah sabır versin ancak olabildiğince dirayetli ol. Stres her şeyin başı biraz salmaya çalış kendini hayırlısıyla kucağına aldığın günlerin haberini de okuruz burda. Daha önceki kayıplarının sebebi araştırıldı mı ona göre önlem alınır
Asyabuse çok teşekkür ederim Allah razı olsun öyle yapabildikce iyi olmaya güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Evet kayiplarimda hiçbir etken yok genetik test vs herşey verildi tamamen stres kaynaklı kaybettiğimi biliyorum ve doktorum da her ihtimal kan sulandırıcı başladı günde 2 defa iğne kullanıyorum bir de hapını kullanıyorum çünkü kayıplarımda hep kanamam söz konusuydu ..
%60 artis yeterliymis canim
Turgutaykader yani şu an son değerim iyi o zaman değil mi canım
Meleklerininannesii bende ilk dış sonradan kimyasal geçirdim içini rahat tut lütfen inşallah yarın güzel sonuçlar olacaksın 🙏
Happycatt çok geçmiş olsun size de Rabbim sağlıklısini yeniden nasip etmiştir veya eder inşallah 🙏🏻 yatayım sabah olsun hayrolsun inşallah güzel hanerler almak nasip olur çok teşekkür ederim 💕