Ali-Kaanin-Annesi 38+3 uz cuma sabah insallah kelebeğim aramıza katılacak 🥺🥺😍🧿🌸🎈🤍🍀
35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️
mimar_anne Rabb’im sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı aminn 🤲🏻🤗
Edadgnnn ay hadi bakalım hayırlısı olsun. Sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın analı babalı büyütmeyi yaşamayı nasip etsin 🤗 amin 🤲🏻🌹
Ayshenur maşallah ❤️👼🏻
Ali-Kaanin-Annesi amiiinnn çok amiin Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın inşallah 💜
OOzii ayyyyy çok sevindim 🤭 hadi bakalım doğum hikayeni okumayı çok isterim. ☺️
Rabb’im sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın analı babalı büyütmeyi nasip etsin amin 🤲🏻🥺🤍
Nesecrkc Merhaba aynı durumu yaşadım aramızda 1 gün var banada 2 ocağa gün vermişti eve gelip düşününce bende sizinle aynı fikirdeydim bu hafta gittiğimde bahsettim ee haliyle yılbaşıda giriyor izinliler sanırım ani bişey olmadığı sürece, riske atmak istemedim aniden gelir vs 27 aralığa gün verdi zaten kilomuz gelişimimiz iyi nasıl isterseniz dedi😊
Prensesim- bende 37+2 yim normal olduğu için bizde bekliyoruz bakalım ayın 20 sinde kontrol var nolucak
Ali-Kaanin-Annesi Amin Amin sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏼🥰🥰🥰
37+3 haftalığım 1 cm açılmam var ve nst de sancım çıktı doktorum 22 aralığa sezeryan için gün vermişti ama o zamana kalır mı bilemiyorum
Ali-Kaanin-Annesi aminn🤲🤗
Ali-Kaanin-Annesi kız ben normalde 15 dk yürüsem karnım yer çekimine yenik düşüyor karnımin alt tarafina ağrı vuruyor 2 çocukta da Nişan geldi o gün içinde doğum yaptım masallah gezebiliyorsan 🤭🤭
36+4 yarın kontrol günü bebiş haftasına göre geride küçük umarım kilo almıştır bize dua edin teyzeleri almadıysa 3 gün sonra doğum olabilir 😭
b_senell33 inşallah sağlıkla gelsinler minik bebişler 🥰🌸 hayırlı doğumlar diliyorum 🤍
36+2 olduk 2 ocağa gün verdi analı kızlı aynı gün dogum günümüz olacak erken gelmezse 🤗
Ali-Kaanin-Annesi bizde gelişim geriliği başlamış devam ederse bu hafta doğum olacak etmezee Aralık 28 de doğum olacak
Ali-Kaanin-Annesi amin 🤲🏻