• Gebelik
  • 35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️

mimar_anne Rabb’im sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı aminn 🤲🏻🤗

Edadgnnn ay hadi bakalım hayırlısı olsun. Sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın analı babalı büyütmeyi yaşamayı nasip etsin 🤗 amin 🤲🏻🌹

OOzii ayyyyy çok sevindim 🤭 hadi bakalım doğum hikayeni okumayı çok isterim. ☺️
    Rabb’im sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın analı babalı büyütmeyi nasip etsin amin 🤲🏻🥺🤍

OOzii Banada doktorum cuma günü alabilirim seni demişti ama bakalım çarşamba günü netleşecek 🥹💜 İnşallah sağsalim alın bebeğinizi kucağınıza

Nesecrkc Merhaba aynı durumu yaşadım aramızda 1 gün var banada 2 ocağa gün vermişti eve gelip düşününce bende sizinle aynı fikirdeydim bu hafta gittiğimde bahsettim ee haliyle yılbaşıda giriyor izinliler sanırım ani bişey olmadığı sürece, riske atmak istemedim aniden gelir vs 27 aralığa gün verdi zaten kilomuz gelişimimiz iyi nasıl isterseniz dedi😊

36+4 yarın kontrol günü bebiş haftasına göre geride küçük umarım kilo almıştır bize dua edin teyzeleri almadıysa 3 gün sonra doğum olabilir 😭

Ttku benim Salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundaysa bende erkene çekmek istediğimi söylicem inşallah sizin gibi çeker öne ☺️🥰🙏🏻 gerçekten zorlanıyorum artık.

Betul2626 bu bizde de oldu nie böyle oluyor yaa☹️ karin çevresi küçük dedi