Tiroid hapına başlamak
Tugba92 yaklaşık 1 senedir kullanıyorum üzülecek ne var ki bunda?
Denizcntrk ben demir ilaciyla birlikte kullaniyrm ve doktrumda beni uyarmadi mecbur kalknca sabah ikisini bir iciyorum Feramatla birlktw kullaniyrm bise olur mu acaba
Sevdaa27 yukarıda yazdım canım nedenini. Ben endokrin profosurune gidiyorum her ay. Kanım devamli düşünce o uyardı beni. Yoksa bende bir içiyordum. İkisini bir içme en az 5 6 saat olsun arasında. Yari yarıya etkilerini azaltır dedi. Hatta iyı gene tiroidin düşmüş dedi. İnternette de bakın tiroid ve demir hapı beraber kullanılır mi diye. Tiroid hapları demir haplariyla bir kullanılmaz. Ben şimdi tiroidi gece demir hapını yani diğer adıyla kan hapını gece yatarken iciyorum
Sevdaa27 canım aynı ilaçları ben de kullanıyorum. Feramatı akşam yanda gün içinde almaya çalış. Doktorum öyle dedi. Levotiron önemli onun düzenini bozmayalım dedi
Bende kullanıyorum 71 çıktı bnmde 100 Luk levotrinle dengelemesi degerim. Ama ilacı dznli kullanmak lazım gebelikte sıkıntı TSH bin yüksek olmasi
betulunannesi 71 mi 7.1 mi? Benim 8.12 ye 150 ile başladı profesor
KiZlar aranizda cok yuksek cikanlar var yuksek cikmasi demek troid bezlerinin cok calismasi anlamina mi geliyr acaba benim degerim 2.65 di ilacla 1.56 ya dustu hala daha kullaniyrm yani Hipertiroidi miyiz yoksa hipotiroidizm miyiz bilen var mi acaba
Nergs199 kan hapıyla içmesen iyi olur doktorum aynı anda alma dedi bana
Sevdaa27 demir hapını gece yatrken içersen iyi olur ayrı ayrı haplar çünkü
Sevdaa27 hipotiroid. Az çalışıyor canım
- Düzenlendi
Yaceemm yetmiş bir dahiliye ye gidiyordum doktor 100 luk başlayalım dedi bebeğe zarar olmaz demi dedim ne bebeği dedi gebelikte kullanım olacak ya dedim. Sen gebe kalamazsin bu şartlar altında dedi ben hamileyim zaten dedim. Doktor şok. kadın dogum uzmanı hiç olumlu konuşmadı ya karnında olur ya da düşer düşmez sede değerin dengelenmezse zihinsel engelli olabilir dedi. Her hafta korkuyla kalp atışlarını dinlemeye gidiyordum 71 di iki haftada 53 e sonra 26 ya düştü derken 5 oldu şu an 2 de değerim dengelemesi iki ayda hiç bı doktor inanmadi 71 değerim diyince sizin gibi karıştırıyorum sandılar güldüler her yere elimde sonuçlarla gezdim şu an 30+1 im şükür bir sıkıntımız yok bana bir şey olmadıysa kimseye olmaz...
Denizcntrk inşallah canm kullanıyorum ilacı kullanmaz olur muyum hiç, sağol verdiğin bilgiler için düşer değerim inşallah
betulunannesi ya bana 9 değere doktor şok oldu çok yüksek dedi 71 değer çok çok fazla emin misiniz 71 çıkan değerin troid olduğuna
Tiredmother ewet eminim tabiki. Keşke resim atabilme imkanım olsa da sonuç kartını atabilsem. Çünkü doktorlar bilesonucu göstermeden inanmadi.doktor şu an karşımda böyle durabiliyor olman bile mucize troitlerin hiç çalışmıyor dedi. Uykusuzluk ani kilo alımı nefes darlığı bir sürü kötü şey yaşadım ama geçti şükür
betulunannesi canm cok geçmiş olsun cok uzuldum Rabbim sağsalim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin cumlemize insallah 🙏🙏