Sevdaa27 teşekkürler sagolun. Allah'ım bütün hamilelere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Tugba92 hiç korkmayın sentetik hormon alıyoruz az çalışan tiroitlerimiz yüzünden çoğu kişide de gebelik sonrası geçiyor. kahvaltıdan en az yarım saat önce alın ilacınızı ne kadar önce alınırsa o kadar etkisi yüksek olur
    Tugba92 çiğ brokoli lahana ve karnıbahar yememek gerekiyor. pişmişindr sorun yok sanırım ama çiğ şekilde tüketmeyin. aşırıya kaçmadan yemekte fayda var bu üçlüyü. ben mesela hiç yemiyorum 😀
    betulunannesi valla sizin düştüyse çok sevindim sizin adınıza doktor Baya korkuttu çünkü beni de ilacı içiyorum ama sonuç ne olacak bilmiyorum enteresan bi şey. Daha önce bi kaç tane düşüğüm de oldu her şeye bakıldı böyle bi şey yoktu şimdi çıkınca şok oldum
      Tiredmother gebelikte oluşabilen bir rahatsızlık mis ama tabiki benim daha önceden de varmış ben bilmiyordum hep kendimi uykuyu seven tembel biri sanıyordum megersem bu illet varmış 🙂 bana da hiç iç açıcı konuşmadılar değer onu geçince bile aşırı endişe duyarken ilk defa böyle bir şey gördüm dedi doktor başlarda sık gidiyordum kontrole korkuyla iki aydır dahiliye gitmiyorum sağlık ocağına gittikçe olctryrm dgrmi normal çıkıyor şükür Bolca dua ettim ilaçlarımı düzenli kullandim.o cocuk nasıbinde olunca bir şey olmuyor.
        Sevdaa27 troid ilacinla beraber yada pespese hic bi ilaci almamaya calis etkisini azaltiyo vitamin bile alsan bunu bana hem endokrin doktorum hem kadin dogumcum hemde eczaci soylemisti. Aralarinda ortalama 2 saat kadar olmaliymis.
          Tugba92 merhaba cok gecmıs olsun benımde 5,5 dahılıyeye cıktım endokrııne yonelndırdı ama ıstanbuldayım burada sıra bulmak cok zor sız dahılıyeye nasıl yazdırabıldınız hangı ıl acaba merak ettım belkı ıstanbuldur 🤭
          Tiredmother nasıl yani canım anlamadım ilacı kadın dogumcun mu yazdı? Hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba sen canım ? Dahiliyeye yönlendirdiyse O da endokrine yönlendirmez umarım seni Avrupa yakasında sıra yok devlette özeller de aşırı pahalı ama bulamazsam özele gideceğim mecburen
            benim 3.21 di max. degerlerin altinda ancak gebelikte tedbir amacli 2.5 ustu olunca ilac basliyoruz dedi kadin dogumcum ama muhakkak endokrin dr una gorun bi sknti olmasin dedi. endokrine de gttim 1 ay icinde ztn 1.22 ye dusmustu degerim hamilelige bagli bu durum hamilelik boyunca takip edip ilac kullanicaz sonra ztn degerlerin yuksek degil dedi. ama hem kadin dogumcum hem de endokrin sabah baska hic bir ilacla birlikte alma dedi. bir de yuzde100 kesin olmamakla birlikte yuksekliginde zeka gelisimini etkiledigi dusunuldugu icin 2.5ustune ilac veriyorlarmis. zararli hic bi durum yok ilaci kullanmakta. bu arada euthrox 25mg iciyorum bnde
            kizbebekannesii şafak hastanesi Ayşin hanım yazdı canm, dahileyeye yönlendirdi randevum ekim sonunda gideyim ona göre hareket edicem. Dahileyenin yönlendirdiği bölümlerde mi randevu yok ? Onu anlamadım
              Tiredmother endokrinde yok canım sen nasıl hangi hastaneye alabildin endokrine ben arıyorum 182 yi yok diyorlar sen hangi hastaneye aldın ve ne kdr zaman sonraya verdiler ?