Tiroid hapına başlamak
- Düzenlendi
Ben hamilelikten oncede tiroid hastasiydim 25 mg ile başladım ilaca 37haftalik hamileyim 150mg içiyorum hiç üzülmeyin beslenmenize dikkat edin karnıbahar brokoli turp lahana tarzı şeyleri devamlı tüketmenin beyaz ekmek yeemyin ve ilacinizi düzenli kullanin hiçbir şey olmaz merak etmeyin😊
Hepimizden allah bin kere razı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Az önce geldim bende doktordan aynı şekilde ilaç verdi her sabah aç karna :) bunlara şükür allah daha beter çaresiz dertler vermesin inşallah 🙏🏼 Bende ilk internette araştırdığımda çok üzülmüştüm ama telaş yapacak aslında herhangi bişey yokmuş şükürler olsun ☺️☺️
Nergs199 ben 19 mayis fakultesi endokrin profesöru Ramis Colak a gidiyorum her ay. Benin kanım sürekli düşüyordu doktor kan hapiyla beraber mi içiyorsun dedi. Dedim evet.. Gene tiroid iyi düşmüş dedi. İkisi etkisini yarı yarıya azaltır dedi. En az 5 6 saat olmalı arasında dedi. Şimdi birini sabah birini akşam içiyorum.
- Düzenlendi
Benim 9 çıktı :( bana da aynı ilacı başlattı. 10 haftalığım doktor zeka gelişimi için önemli dedi çok korkuyorum o yüzden :( 100 mg başladı bana
Tiredmother ilk 3 ay sakin icmeyi ve aylik kan tahlili kontrollerini ihmal etmeyin. Neyseki gorulmus hemen ilac baslanmis ilac kullanmasaydiniz evet bebegin beyin gelisimine zarar veriyo ne yazikki tsh hormonunun yuksek olmasi. İlerleyen aylarda tahlil durumunuza gore doktor ayarlar zaten dozunu.ilac kullandikca degerleriniz dusmeye baslayacaktir icinizi rahat tutun 😊
Tugba92 yaklaşık 1 senedir kullanıyorum üzülecek ne var ki bunda?
Denizcntrk ben demir ilaciyla birlikte kullaniyrm ve doktrumda beni uyarmadi mecbur kalknca sabah ikisini bir iciyorum Feramatla birlktw kullaniyrm bise olur mu acaba
Sevdaa27 yukarıda yazdım canım nedenini. Ben endokrin profosurune gidiyorum her ay. Kanım devamli düşünce o uyardı beni. Yoksa bende bir içiyordum. İkisini bir içme en az 5 6 saat olsun arasında. Yari yarıya etkilerini azaltır dedi. Hatta iyı gene tiroidin düşmüş dedi. İnternette de bakın tiroid ve demir hapı beraber kullanılır mi diye. Tiroid hapları demir haplariyla bir kullanılmaz. Ben şimdi tiroidi gece demir hapını yani diğer adıyla kan hapını gece yatarken iciyorum
Sevdaa27 canım aynı ilaçları ben de kullanıyorum. Feramatı akşam yanda gün içinde almaya çalış. Doktorum öyle dedi. Levotiron önemli onun düzenini bozmayalım dedi
Bende kullanıyorum 71 çıktı bnmde 100 Luk levotrinle dengelemesi degerim. Ama ilacı dznli kullanmak lazım gebelikte sıkıntı TSH bin yüksek olmasi
betulunannesi 71 mi 7.1 mi? Benim 8.12 ye 150 ile başladı profesor