Az önce geldim bende doktordan aynı şekilde ilaç verdi her sabah aç karna :) bunlara şükür allah daha beter çaresiz dertler vermesin inşallah 🙏🏼 Bende ilk internette araştırdığımda çok üzülmüştüm ama telaş yapacak aslında herhangi bişey yokmuş şükürler olsun ☺️☺️
Tugba92 Hayatım boyunca kullandığım ve kullanacağım hap 😊
Sadece hormon içeren bi hap herhangi bir sakıncası yok
Nergs199 ben 19 mayis fakultesi endokrin profesöru Ramis Colak a gidiyorum her ay. Benin kanım sürekli düşüyordu doktor kan hapiyla beraber mi içiyorsun dedi. Dedim evet.. Gene tiroid iyi düşmüş dedi. İkisi etkisini yarı yarıya azaltır dedi. En az 5 6 saat olmalı arasında dedi. Şimdi birini sabah birini akşam içiyorum.
Nergs199 internette de yazıyor zaten demir iceren haplarla bir almayın diye. Aldigimiz kan hapları da demir hapı zaten. Siz dahiliye ye mi sordunuz?
    Benim 9 çıktı :( bana da aynı ilacı başlattı. 10 haftalığım doktor zeka gelişimi için önemli dedi çok korkuyorum o yüzden :( 100 mg başladı bana
      Tiredmother ilk 3 ay sakin icmeyi ve aylik kan tahlili kontrollerini ihmal etmeyin. Neyseki gorulmus hemen ilac baslanmis ilac kullanmasaydiniz evet bebegin beyin gelisimine zarar veriyo ne yazikki tsh hormonunun yuksek olmasi. İlerleyen aylarda tahlil durumunuza gore doktor ayarlar zaten dozunu.ilac kullandikca degerleriniz dusmeye baslayacaktir icinizi rahat tutun 😊
        Sevdaa27 yukarıda yazdım canım nedenini. Ben endokrin profosurune gidiyorum her ay. Kanım devamli düşünce o uyardı beni. Yoksa bende bir içiyordum. İkisini bir içme en az 5 6 saat olsun arasında. Yari yarıya etkilerini azaltır dedi. Hatta iyı gene tiroidin düşmüş dedi. İnternette de bakın tiroid ve demir hapı beraber kullanılır mi diye. Tiroid hapları demir haplariyla bir kullanılmaz. Ben şimdi tiroidi gece demir hapını yani diğer adıyla kan hapını gece yatarken iciyorum
          Sevdaa27 canım aynı ilaçları ben de kullanıyorum. Feramatı akşam yanda gün içinde almaya çalış. Doktorum öyle dedi. Levotiron önemli onun düzenini bozmayalım dedi
          Yaceemm yok normal kadın doğum doktoruma sordum .hatta iki kere sordum .icebilirsin dedi .bide dahiliyeye gttigimde sorayım ozman
            Bende kullanıyorum 71 çıktı bnmde 100 Luk levotrinle dengelemesi degerim. Ama ilacı dznli kullanmak lazım gebelikte sıkıntı TSH bin yüksek olmasi
              Nergs199 kadın doğum doktorları bilmiyor bunu pek. Dahiliye değilde endokrinoloji varsa ona git. Asıl onların bölümü bu hastaliklar
              KiZlar aranizda cok yuksek cikanlar var yuksek cikmasi demek troid bezlerinin cok calismasi anlamina mi geliyr acaba benim degerim 2.65 di ilacla 1.56 ya dustu hala daha kullaniyrm yani Hipertiroidi miyiz yoksa hipotiroidizm miyiz bilen var mi acaba