Ozlemgln stres yapma sagma makinasi ile sag sutunu masaj yap ilik dusa gir gelmiyor gelmiyor die düşünme stres yapmaaaaa
    Nickimyokkibenim bebeklerimi emzirdikten sonra sütümü sağıyordum dolaba koyacak kadar oluyordu gece bazen ondan veriyordum çok uykusuz olduğumda bu sabah sagamadım okacaktın moralim bozulduki anlatamam evin her yerine litrelik su koydum hem bekadan içtiğimi anlayayım diye uyku biraz sorun oluyor bende iki tane bebek olduğundan sanırım o yüzden ama hepinizin önerilerini deneyeceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻🤱🏻
      Ozlemgln kız kısır gazdan maf eder çocukları 😬 ben her sabah yumurta pekmez tahin pekmez yiyorum
        Zeynepali sabah oturdum ağladım ya bebekler ağlıyor sütüm gelmiyor ağlaya ağlaya mama yaptım ben hiçbir şeye bu kadar üzülmedim 😞
          Bol bol badem yemek lazımmış. Bir de pompanız varsa sağın göğüsleri diyorlar
          Ozlemgln canm simdi prof dr ibrahim saracoglunu izledim youtubeden . Üzüm kuru incir ve dereotu birebir fydasi varmıs. Normal taze üzüm diyor . 16 17 tane gunde iki kez olmak sartiyla yicekmissin. Kuru inciri ikiye bolup kaynatap icecekmissin suyunu. Istersen ac bi izle. Dene onlarida
            Ozlemgln vallahi bk stresten glmiyor uzme relakx dusun hergun gir dusa hatta sadece goguslerine tut su masaj yapa yapa sag sutunu u dinle makina allll
              Ozlemgln Ne demek , çocuk doktoru asistanlığı yaparken uzman olan doktor önerisini sizle paylaştım umarım yardımcı olur ☺️ Ve pozitif olun , mutlu olmanız çok çok önemli
              Kuru soğan ye canim yemeklerin yanında sürekli dehşet süt yapıyor kirmizisida cok ıyi birde bulgur pilavı ye sık sık baya süt oluyor ☺
              Demet demet dereotu yedim bana fayda etmedi.incir kürü yaptım üzüm kaynattim suyunu ictim yok.uyku cok önemli gunduzde en az 1 saat uyumalisin.kafana takmaman lazım sutum yok diye dertlenirsen azalıyor.ben artik sadece karisik isirganli anasonlu rezene cayi aldim baharatcidan gunde 3 kupa içiyorum.bide su
              Ozlemgln hıı anladım canım valla ben bebeğim küvezde diye sürekli elektrikli pompayla sağıyorum ya belkide ondan geldi böyle sende dene
              Bende 1 ay önce ikizlerimi dogurdum mama çok az veriyordum emziriyordum ama süt ikisine yetmedi kilo almamislar mecbur mamaya başladık benimkiler az emiyor bide 10 dakika emip birakiyorlar ve memeyi kapmalari çok zor oluyor hala acıyor göğüslerim sutum de var ama onlar emmeyi beceremiyir tam olarak inşallah düzelir sana tavsiyem hergun iki bardak sulandırılmış pekmez iç canim iki yemek kasigini bi bardağa sulandir iç humana rezene iciyorum kimyonlu hem gaza cok etkisi var hem süt için bide bol su iki güne bir muhakkak sıcak duş bol su ve uyku ben her aksam 3 saat uyuyorum annem bebeklere bakiyor uyumazsam çok yorgun düşüyorum çünkü
              Tahin helvası cok yiyorum ve sürekli biseyler yemeye calisiyorum et yemekleri çorbalar meyve komposto
              Bugün bozanın çok süt arttırdığını duydum canım.
              Ozlemgln canım bebekler büyüdükçe daha çok sütle doyarlar ondan artık az çıkıyor olabilir ben de ikizlere hamileyim ilk bebeğimde çok bol sütüm vardı bunlarda nasıl olur korkuyorum açıkçası mamaya ihtiyaç kalmaz inşallah 😊 Ama ennn güzel sütü uyku yapıyor ne yazık ki bebekler küçükken en zor bulduğumuz şey 🙃 Uyuyamıyorsan bile uyku pozisyonunda yatarak dinlenince de süt hormonu salgılanıyormuş olmadı öyle yap inşallah artar sütün bol bol yeter