Ozlemgln canm kardesimden biliyorum kuru üzümü hoshaf yap iç süt yapıyo ve kalitesinide artıyoru tabi bol su iç bide öle cogalttı bende yapacam insallah 🙏🏻
Süt sorunu lütfen yardım
Ozlemgln canım gelmediğinden eminmisin senin iki bebek olduğu için göğsün dolmaya vakit kalmıyor olabilir ama süt üretiyordur belki vücudun hala. Uyku çok süt arttırır sürekli emzir bir saati geçirme bir de geçen bir arkadaş yazmış galaktaco diye bir solüsyon varmış araştırdım genel olarak insanlar memnundu bir de onu dene istersen Allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah
oykuannesi Onu da yaptım rezene anason herşeyi tüketiyorum bugün kısır yemeyi deniycem
Ozlemgln bir avuç hurma ve bir avuç incir kaynat suyunu iç şeker katma faydasını göreceksin inşallah
Ozlemgln stres yapma sagma makinasi ile sag sutunu masaj yap ilik dusa gir gelmiyor gelmiyor die düşünme stres yapmaaaaa
Nickimyokkibenim bebeklerimi emzirdikten sonra sütümü sağıyordum dolaba koyacak kadar oluyordu gece bazen ondan veriyordum çok uykusuz olduğumda bu sabah sagamadım okacaktın moralim bozulduki anlatamam evin her yerine litrelik su koydum hem bekadan içtiğimi anlayayım diye uyku biraz sorun oluyor bende iki tane bebek olduğundan sanırım o yüzden ama hepinizin önerilerini deneyeceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻🤱🏻
HaticeGkta Onu da denerim normalde yiyorum onları ama kaynatırda denerim
Bol bol badem yemek lazımmış. Bir de pompanız varsa sağın göğüsleri diyorlar
Ozlemgln canm simdi prof dr ibrahim saracoglunu izledim youtubeden . Üzüm kuru incir ve dereotu birebir fydasi varmıs. Normal taze üzüm diyor . 16 17 tane gunde iki kez olmak sartiyla yicekmissin. Kuru inciri ikiye bolup kaynatap icecekmissin suyunu. Istersen ac bi izle. Dene onlarida
Ozlemgln vallahi bk stresten glmiyor uzme relakx dusun hergun gir dusa hatta sadece goguslerine tut su masaj yapa yapa sag sutunu u dinle makina allll
Ozlemgln rica ederm inslh ise yararda sutun gelir