Belli bir haftadan sonra sağlık ocagi süt kartı çıkartıyor gidip denilen yerden alıyoruz içine belli bir para yükleniyor süt vs alabilmek için.
Süt kartı
Nasıl alınıyo süt kartı
Ebrueylul18 sağlık ocagi kontrolüne gittiğinizde onlar giriş yapıyor ebelere sorabilirsiniz
Nuray1 anladım canım daha hiç gitmedim saglık ocagına18haftaiıgız
Ebrueylul18 anladim canim
Nuray1 kaçıncı haftada veriliyor ilk defa duydum
Mckeymouse 20 li haftalardı sanırım tam hatırlayamadım sağlık ocagi direk kaydımı yaptı benim ikinci olduğu için ilk kartımı kullanmistim
Süt kartı olayı sadece Kocaeli’nde var sanırım Nuray hanım siz kocaelindemisiniz Nuray1
Bulunduğunuz yerde sorgulatin böyle bir uygulamalari varmı bende kocaeline yeni evlenerek geldim sağlık ocağında bana söylemişlerdi
Mckeymouse
NurTati
@Ebrueylul18
@Cagmer
Cagmer Kocaeli’nde oturuyorsanız sağlık ocağında 28. Haftada adınıza kayıt açılıyor gidip o kartı alıyorsunuz denilen yerden sonrasında içinde 450 TL oluyor doğumdan önce ve doğumdan sonra toplam 6 aylık süt parası oluyor size liste veriyorlar nerlerde geçerli diye onunla istediğiniz yerde süt ve başka birşeyde alabiliyorsunuz gıda
Syma_07 Şeyma hanım koceline ait bir uygulama
Aselhumaninannesi aa sadece Kocaeli’nde mi var bilmiyordum kimseyi yanlis bilgilendirmek istemem
Aselhumaninannesi sadece Kocaeli’nde olduğunu bilmiyordum
Aselhumaninannesi kartı alıncamı yükleme yapıyorlar ben 30 haftalık oldum kartı daha alamadım
Simayy1 kocaelindemisiniz birincisi ikincisi 28 haftalıkken sağlık ocağına söyleyin şimdide olur kaydınızı yapsınlar size mesaj gelecek sonra o kartı mesajda belirtilen yerden alıyorsunuz size orda kartı verirken telefonunuza şifre gönderiyorlar bir kereue mahsus 450 TL var içinde deprem nedeni ile sanırım bana SMS gelmemisti vakifin atmsnden baktım içine yüklenmiş belli marketlerde vs gıda süt olarak kullaniyorsunuz