Aselhumaninannesi benimde sağlık ocağında girişim yapıldı ama ne msj ne başka bişey geldi doğuracam nerdeyse size ne zaman dönüş yapıldı
Süt kartı
sburcu41 aslinda sağlık ocağında bildirildiği zaman otomatik buyuksehirede bildirid gidiyor ama 153 başvuru diye yazın internete su kadarlık hamileyim diye onlar sizi arıyor
Duygu1995 benim kan verdiğim gün yaptılar girişimi hemen geldi mesaj sonrasında kartı gidip ilgili yerden teslim aldım ordan şifre gönderdiler bir hafta bekledim sms gelcek dediler tesadüf ATM de baktım içine yüklenmiş siz sağlık ocağına sorun isterseniz belki yapmamislardir burdaki hemsireler biraz oyalaniyor unutuyorlar çünkü yapıldığı an sma gelmesi lazım numaranızı filan kontrol ettirin Kocaeli’nde nerde oturuyorsunuz
Aselhumaninannesi benim kuzenim şuan 9 aylık 3 üncü alışı parayı 1 seferlik vermiyolar 6 ay boyunca veriyolar o parayı öyle biliyorum bende kocaelideyim 25 haftalığım 28 şart mı ona göremi veriyolar
dedanur 28 şart yok ben kart alırken ordaki hanımefendi söyledi tek seferlik diye onunki başka kart olmasın çünkü süt kartı bana teslim eden kişi bir kerelige mahsus dedi her ay değil dedi
dedanur 28. Hafta şart
Aselhumaninannesi hmm doğrudur vallaha 41 kart olarak geçiyo sarı kart veriyolar bildiğime göre bende mart 7 de gidcem bakalım söyliycekmi erken diye söylemez heralde
dedanur onlara siz hatirlatin kartı yinede 41 kart farklı bunun üzerinde direk süt diye yazıyor
dedanur sadece süt içinde olsa merak ediyorum cidden 450 ye nasıl 6 aylık süt geliyor şuan süt olmuş 20 25 TL bir kutusu 😂
Aselhumaninannesi hemsirem yaptım dedi Gebze’de oturuyorum ben tekrardan soruyum onu en iyisi
Aselhumaninannesi ben Karamürsel deyim 28. Haftamda söylediler ilçe sağlık bakanlığı ne gidin 450 lira kart veriliyor falan sütten bahsettiler dün kan vermeye gitmiştim çok dinleyemedim bugün sonuç için gideceğim soracam
Ozlem77 olabilir siz hemsirenize sorun muhakkak
Duygu1995 en iyisi çünkü benim yaptığı gibi ama gelmişti
Aselhumaninannesi hahaha doğru vallaha 😅
Ben ibbden market kartı aliyorm aylık 500tl ve oğlum için 8 tane aylık süt ek olarak o karta yatarmi bu süt parası yoksa ayrı biseymi
dedanur o sarı kart verilse sanırım bebek mağazasından çıkmam orda da geçerli çünkü direk kıyafet alırım 😂
Aselhumaninannesi Kocaeli’nin neresinde oldu canım hoş geldin bebek çantası filan
mmomyskaan Kocaeli’nin her ilçesinde var bu çantayı direk büyükşehir gönderiyor buraya link ekledim ordan doldurun kaç haftalık hamileysenis ama 28 haftalık şart erken basvurunca olmuyor aynı şekilde süt kart içinde sağlık ocağında söylüyorsunuz kayıt oluşturuyorlar size
Nuray1 her ilde geçerli mi farkı ne sütü bedava mı veriyorlar ilk defa duydum valla
Aselhumaninannesi teşekkür ederim canım çok saol ama limki göremedim ben