Aselhumaninannesi aa sadece Kocaeli’nde mi var bilmiyordum kimseyi yanlis bilgilendirmek istemem
Süt kartı
Aselhumaninannesi sadece Kocaeli’nde olduğunu bilmiyordum
Aselhumaninannesi kartı alıncamı yükleme yapıyorlar ben 30 haftalık oldum kartı daha alamadım
Simayy1 kocaelindemisiniz birincisi ikincisi 28 haftalıkken sağlık ocağına söyleyin şimdide olur kaydınızı yapsınlar size mesaj gelecek sonra o kartı mesajda belirtilen yerden alıyorsunuz size orda kartı verirken telefonunuza şifre gönderiyorlar bir kereue mahsus 450 TL var içinde deprem nedeni ile sanırım bana SMS gelmemisti vakifin atmsnden baktım içine yüklenmiş belli marketlerde vs gıda süt olarak kullaniyorsunuz
Nuray1 evet sadece Kocaeli’nde var doğumdan önce doğumdan sonra şeklinde
Kızlar bana da verdiler ama kullanmadım daha. Sağlık ocağındaki ebe önceden sadece süt alınıyordu ama sanırım şu an başka şeylerde alınıyor dedi. Kullanan var mı hangi marketlerde geçerli ve neler alabiliyoruz? Bilgisi olan varsa paylaşirsa sevinirim
Simayy1 tamam isudan gidip teslim alın ordan kayıt yapacaklar sonra size şifre verilcek telefonunuza SMS olarak atilcak ATM den yine bakarsınız yuklenmismi diye ben kartı aldım bir haftaya yakın süre gecmsiti öyle tesadüf ATM den baktım yüklenmiş
sburcu41 izmittemisiniz bende liste var
Aselhumaninannesi evet izmit
EbruD_ yok eğer kocaelindeyseniz doğumdan önce ve doğumdan sonra şeklinde bir kerelik 450 TL yukleniyor içinde 28. Haftada sağlık ocağında hemşireler kayıt yapıyor yinede sizde söylüyorsunuz
Aselhumaninannesi derince tarafında yok muymuş 🙄
sburcu41 vardır da bana ben izmitteyim diye izmitin listesini verdiler ords bir sürü oiste vardı derincede seç market varmı
Aselhumaninannesi vardır herhalde şu an hiç hatırlamıyorum ama. Çok teşekkür ederim 🤗siz kullandiniz mi neler alabiliyoruz
sburcu41 DERİNCE
KRS Toptan Market
Şenlik Kaya
Özcanlar Market
Dörttebir Gıda İnşaat
Osmanlı Gıda Ticaret
Eymen Market
Yalçın Market
Mothanna Alaboud
Ata Market
Saleh Almadhoun
Muhammed Elmüslim
Alşanlar Gıda
Tanüver Gıda Pazarı
Rahat Gross Market
Aksoy Market
Ergün Gıda
Peynirin Kalbi Kaya
Yıldız Market
Doğu Gıda
Günkay Mağazacılık T.
Peynirci Baba
Yöre Süt Ürünleri Gıda
sburcu41 gıda iicinde kullanabiliyor mussunuz ben markete sordum bir tek sigara alınmıyor ve kent kart dedi bende dedim sigara zaten kullanmıyorum 😂 yarın gidip alicam bir iki tane süt alırım süt içtiğim için kuruyemiş filan alırım kendime
Aselhumaninannesi tamamdir çok teşekkür ederim 🤗
Aselhumaninannesi merhabalar beni de bugün arayıp hoşgeldin bebek bişeysi hemde bilgilendirme amaçlı pazartesi adresinize geleceğiz dediler kocaelindeyim bununla ilgili bilgisi olanlar var mı acaba ? Süt kartı bana da tanımlanmış ama hala almadım