dedanur diğeri süt kart verdikleri geçersiz süt kart mavi 41 kart sarı 🥺 ben baya inceledim üşenmedim geçerli bir kasaba filan dedim sanki almış gibi gostersenis nakiti alsam da bebek kiyafeto alım diye olmuyor dedi benim bebiste Nisan’da Soğucak evim baya sıcak oluyor bir sürü ince kıyafet alırdim en azından ama olmadı 🤭

Aselhumaninannesi yaaa hiç iyi olmamış vallaha ben 153 başvuru olan yere başvuruda bulundum ama ne zman cevap gelir acaba bişe yazarlar mı geri dönüş olarak merak ettim de

dedanur çanta için hemen cevap gelir hemen ordaki sağlık çalışanları arıyor bir bayanda burda geceden doldurdu sabah aranmış 28 Şubat’ta gelceklerini söylemişler valla ben icindekilerden ziyade çantasını çok beğendim

mmomyskaan 28. Haftada iseniz çanta için şimdiden başvurabilirsiniz ama değilseniz biraz bekliceksiniz zaten size soruyorlar erkense gelmiyorlar

mmomyskaan rica ederim ne demek çantanın içeriğinde de
          Roxy granül deterjan var
          Bebek bezi
          Islak mendil
          Pişik kremi
          Göğüs ucu kremi
          Gül kolonyası
          Bebek yağı
          Bebek pudrası
          Şampuan
          Rezene ve papatya çayı bunlar hatırladığım zaten giyim vs koymuyorlar tek güz yani o çantası gerçekten baya kaliteli ve dışarıda o çanta 300-500 e gördüm

Ebrueylul18 neden gitmediniz ilk tahlil leriniz ile gitmeniz gerek sonra ebeler kızıyor daha fazla geç kalmadan gidin bence

dedanur direk arayınca zaten hemen gün belirleyip geliyorlar numarayı kaydedinki kolay olsun aramanız kaç haftaliksiniz