36 haftanin içindeki hamişler
- Düzenlendi
OOzii 36+2 bende bir kaç gündür adet sancısı gibi sancım oluyor ama kısa kısa karnım sertleşiyor ve acıyor doktora sordum normal dedi 15 gün sormaya catı muanesi icin gün verdi sanırım sonrada doğum icin verecek diye düşünüyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🙈 sağlıcakla gelsinler 🧡 kg 2737 doktor önden gidiyor 1 hafta dedi 🙈 zaten gebelik şekeri de var diyet yapıyorum (güya yapamıyorum da yapıyorum işte) 😂
tugce_emlk ınsallah normal olur ben 2 dış gebeliğim olduğu ve çati dar olduğu için sezeryan yapcak 39.haftada almayı düşünüyor az kaldığı için ağırlaştık tabi bende de gece uykulari flan yok sürekli uyanıyorum hayırlısıyla gelsinler 🤲😘
enesayazmoom ınsallah biraz daha bekler minik 🤲 🧿 kilosu nasıl peki ilerde mi gelişimi
- De 3560 dedi bana da bugün 🙈
Kuskoysunlaryoluna masallah 🧿 bende yatamıyorum dönemiyorum hiç :( gece bi hareketli benimkide 3 hafta nasıl. Gecicek bilmiyorum
nurli34 pazar günü 36 ya giricem ben de bebeğim 3200 şuan. Bende de sancı çıktı perşembe günü. Ciğer geliştirici vurulcam 2 gün üst üste
mervebeklevic dikkat etmwye çalış canım bende bise yiyemiyorum hala 36. Haftada 2600 şekerden dolayı da. Önde gidermiş ınsallah doğru zamanı bekler 🤲😍
Saat 12 itibari ile 36 haftalık olduk 35+3 de gittim acil sancilarim olduğu için nst de çok az çıktı bebek çok sertleşiyor ama 3.sezeryanim olacak bebeğin kafası ile sezeryen yerim arası çok az mesafe kalmış dikişler zorlanıyor dedi istirahat verdi uzan ayaklarını yukarı kaldir eğilme ayakta çok durma dedi ciğer geliştirici iğne vuruldum hemen ne olur ne olmaz diye çantam zaten hazır kaç haftadır bebeğimin kilosu 2660gr di Dr um 3 kiloyu görelim ele avuca gelsin biraz dedi öyle hayırlısı olsun ..
Guzeloglummm masallah 😍 normal mi düşünüyorsunuz