• Gebelik
  • 36 haftanin içindeki hamişler

OOzii ben öyle düşünüyorum ama böyle fazla alırsa doktor sezeryana döneriz dedi 😕

Sadomazo860 kaçıncı haftada alcak ınsallah bekler haftasıyla uyumludur bende 36 da 2600 dedi :) ne iri ne zayıf dedi ama küçücük :))

OOzii çantamı hazırladım sadece terlik ekleyeceğim içine , 35+1 de 2660 gramdi ,00.00 itibariyle 36 olduk pzt kontrolümüz var. 10 Aralık’tan sonra bekliyoruz 24 Aralık son gün demişti. Bebek dönmüş bakalım pzt neler duyacağız 😍

OOzii hiç bilmiyorum sancilarima bağlı biraz dayanılmaz gibi olursa saat fark etmez hemen gel dedi

OOzii
      36+4 olduk bizde normal doğum olacak o yüzden gün tam belli değil ama başını dayamış her an gelebilir çok sürmez dedi doktor bugün çatı muayenesi oldum bebiş de 3120 gram olmuş zaten şöyle 3 gün daha dursun 37 olayım yeter çantamız da hazır sayılır ama kaynatmam gereken biberon filan var birde pazartesi ev temizlenecek artık tatlı telaşlar

OOzii
        Suanluk normal ilerliyor bebek ters dönmüş bakalim ilerleyen zamanda ne gosterir

OOzii evet hastane cantasini cok onceden hazirladm ben bebek icin hazirladigim cantada
        Bebek bezi islak mendil hastane cikisi tulum bir takim daha koydum ates olcer psik kremi alt acma bezi emzik biberon koydm etek bezi battaniye koydum
        Anne cantasinada benim icin olanada 2 3 tane pijama takımı depent atle kilot emzirme sudyeni pecete catal kasik bardak havlu cif dezenfektan koydum gogus pedi koydum baska aklima gelmiyor

OOzii şu anlık normal görünüyor isteğim de normal ama açılma falan bir şey yok bakalım ne zaman gelecek 🌸

OOzii ben de hiç olmadı ne mide bulantısı ne başka bir şey başlarda hızlı kilo aldım o yüzden ama şimdi durdu 🥰

Elmasabla bana extra bisey vermedi decavit verdi extra başka ilaç alıyım mı dedim gerek yok tüm b vitaminler bunun içinde var dedi bide demir ilacı var gcnofenon siz Kullanıyor musunuz

Nazendehanim banada 24 Aralık 40. Hafta demisti 😍 sağlıkla gelsinler ınsallah çok güzel gelişimide masallah 🧿

TeoMom masalah iyii gelişimide 37 de tamamlamis oluyor zaten bir an once kucağınıza alın ınsallah bi tanıdığımin arkadasi bebek gelişimi önde 34. Haftada normal doğum yaptı ben şok olmuştum ilk kez duydum ama zaten 37den sonra artık Normal sayıyorlar

Bebekkkkkk bizde bebek çantasına 3 takım, 6 tane bez,ıslak mendil 3 tane ağız mendili, 1 tane muslin bez, biberon, emzik, 2 tane ince battaniye, 2 corap, extra birer tane zibin eldiven ve patikli polar alt, pişik kremi sarı yazması ve pusetini koydum köşeye 🤭 aklimdakiler bunlar. kendim için de 2 tane pijama takımi biri düğmeli biri polar 3 tane iç çamaşırı bi tane emzirme sutyeni bir tane hırka göğüs pedi göğüs ucu kremi bi tane polar şal aldım belim için diş fırçam terlik Manuel göğüs pompası da götürcem her ihtimale Karşı bi havlu koydum kırmızı yazma😁 hasta bezi çok kararsızım dependi çok araştırdım iyi diyolar bizimkiler eski usul daha iyi diyo daha rahat kafamı karıştırıyorlar biriside dun dedi hastane veriyo değiştiriyor hasta bezini boşuna alma. Oyle duruyo şimdilik

Cagmer verirsiniz bence fazlasıyla doğumdan sonra 😍

Kuskoysunlaryoluna valla öyle surtundugu yer agiriyo belime vuruyo sanki göğsüm ordan inmeyisi ayrı olay 🤭😁

minikerdeminannesi yalancı kasılma heralde herkeste olmuyo sanırım bende kısa süreli devamlı olmayan yaşadım suan bise yok şükür bebek toplanıyor sertlesiyo kaşıklar ağrı giriyo o şekilde yaşamıştım