• Gebelik
  • 36 haftanin içindeki hamişler

Ece0 masallah benimde 36 da 2600 dedi ne iri ne ufak dedi ne kadsr doğar acaba 😁🤭haftasıyla uyumlu demisti

enesayazmoom ınsallah biraz daha bekler minik 🤲 🧿 kilosu nasıl peki ilerde mi gelişimi

Rafaelli masallah ınsallah doğru zamanda hayırlısıyla gelir 😍🧿

nurli34 pazar günü 36 ya giricem ben de bebeğim 3200 şuan. Bende de sancı çıktı perşembe günü. Ciğer geliştirici vurulcam 2 gün üst üste

mervebeklevic dikkat etmwye çalış canım bende bise yiyemiyorum hala 36. Haftada 2600 şekerden dolayı da. Önde gidermiş ınsallah doğru zamanı bekler 🤲😍

Saat 12 itibari ile 36 haftalık olduk 35+3 de gittim acil sancilarim olduğu için nst de çok az çıktı bebek çok sertleşiyor ama 3.sezeryanim olacak bebeğin kafası ile sezeryen yerim arası çok az mesafe kalmış dikişler zorlanıyor dedi istirahat verdi uzan ayaklarını yukarı kaldir eğilme ayakta çok durma dedi ciğer geliştirici iğne vuruldum hemen ne olur ne olmaz diye çantam zaten hazır kaç haftadır bebeğimin kilosu 2660gr di Dr um 3 kiloyu görelim ele avuca gelsin biraz dedi öyle hayırlısı olsun ..

Ftmmma Amin inşallah bu kontrolden sonra yıkasıniz eşyalarını hazırlarsiniz çantasını 😍🧿 bende dün hazırladım ufak Tefek Eksik kaldı

OOzii ben öyle düşünüyorum ama böyle fazla alırsa doktor sezeryana döneriz dedi 😕

Sadomazo860 kaçıncı haftada alcak ınsallah bekler haftasıyla uyumludur bende 36 da 2600 dedi :) ne iri ne zayıf dedi ama küçücük :))

OOzii çantamı hazırladım sadece terlik ekleyeceğim içine , 35+1 de 2660 gramdi ,00.00 itibariyle 36 olduk pzt kontrolümüz var. 10 Aralık’tan sonra bekliyoruz 24 Aralık son gün demişti. Bebek dönmüş bakalım pzt neler duyacağız 😍

OOzii hiç bilmiyorum sancilarima bağlı biraz dayanılmaz gibi olursa saat fark etmez hemen gel dedi

OOzii
        36+4 olduk bizde normal doğum olacak o yüzden gün tam belli değil ama başını dayamış her an gelebilir çok sürmez dedi doktor bugün çatı muayenesi oldum bebiş de 3120 gram olmuş zaten şöyle 3 gün daha dursun 37 olayım yeter çantamız da hazır sayılır ama kaynatmam gereken biberon filan var birde pazartesi ev temizlenecek artık tatlı telaşlar

OOzii
          Suanluk normal ilerliyor bebek ters dönmüş bakalim ilerleyen zamanda ne gosterir

OOzii evet hastane cantasini cok onceden hazirladm ben bebek icin hazirladigim cantada
          Bebek bezi islak mendil hastane cikisi tulum bir takim daha koydum ates olcer psik kremi alt acma bezi emzik biberon koydm etek bezi battaniye koydum
          Anne cantasinada benim icin olanada 2 3 tane pijama takımı depent atle kilot emzirme sudyeni pecete catal kasik bardak havlu cif dezenfektan koydum gogus pedi koydum baska aklima gelmiyor