36 haftanin içindeki hamişler
Cagmer maşallah kilosu çok iyi bebişin özellikle yediğiniz bişe var mı aceba
Senemozkaan yani özellikle şunu yiyim kilo alsın diye özel bir şey yapmadım ama çok fazla meyve ve süt ürünü tükettim o da sevdiğim için. Toplamda 12 kilo aldım son 3 haftadır da hiç kilo almadım ben de anlamadım kilosu nasıl bu kadar oldu. Arttıkça korkuyorum nasıl doğurucam diye 😂
Bizde 36+1 hareketleri iyice canimi acitmaya başladı sanki günler gecmiyor😀 alt kasıklarima baskı yapıyor bakalim ne zaman gelecek 💕
Bizde 36+2 yiz 2600 gram baskı dahada arttı hayırlısıyla inşallah hepimiz kucağımıza alırız
tam 36. haftadayım salı günü gittik doktora 2,320 gramdı sırtım çok ağrıyor artık,sabahları çok iyiyim akşam saatlerinde bi doğursaydım diye geziyorum evin içinde😞 normal doğum istiyorum inşallah olur ilk doğumum olacak hiç sancım yok nst de çıkmıyor bişey
OOzii 35+1 olduk karnimin sekli bugün ovallesti sanki kasik ağrısı bebek toplanmalari derken karnım taş gibi. Baski var devamlı ve wc gitmekten yoruldum .Canım aciyor baya yarin görüş günümüz. Nst ye giricem ilk defa bakalim ne cikacak 🤷♀️ Bu agrilar yalancı sanci olsa gerek erken mi gelir bilemiyorum tedirginim daha da vaktimiz var ve ilk gebelik endise korku hepsi bir arada
36+1 de gittim iki gün önce, 3 kg olmuş. 38+4 de sezaryen günü aldım. 3500 doğar mı dedim hayır o kadar olmaz 3200 küsür olur dedi 😣
OOzii 35+5 iz bizde bugün doktor kontrolüm vardı benim de sancilarim çıktı ama fazla değil 40 50 bebek çok hataketli 33.haftadan beri sancilarim ara ara oluyor birde 1 haftadır akintimda şiddetli bir artma var. Doktor suyuna falan baktı normal dedi. Yürürken çok canım acıyor ayakta 10 dk dan fazla duramıyorum. Birde haraket ederken karnımın içi acıyor sanki karnım yirtilacak gibi 🙄🙄 doktor salı günü tekrar kontrole çağırdı şuan tek korkumuz acilmam olursa yırtılma olmasın diye doktor 37.haftada almayı düşünüyor. Ayın 5 i gibi bakalım nasip
Bizde 35+5 haftalığız bugün kontrolüm vardı 3.300 gr 2 hafta ileride nst de sancı yok dr 10 gün sonra gel muayene edelim açılman varsa doğurturuz 40 haftayı beklemeyeceğiz dedi🙂Rabbim kolay doğumlar nasib eylesin hepimize🤲🏻
Cagmer maşallah miniğe 😅 Korkmayın hayırlı doğumlarınız olur inşallah sağlıkla🌸
36+3 kilosu 3050 gr çıktı. Biraz önden gidiyor. Nst de sancı çıkmadı. Haftaya çatı muayenesi olacağım. Bebek hareketleri artık canımı acıtıyor özellikle geceleri zor dönüyorum. Karnımın alt tarafında ve kasıklarda epey bi baskı hissediyorum.
minikerdeminannesi yalancı kasılmalar olabilir sanırım arada bende hissediyorum anlık ama kısa sürede geçiyor 🙆 doktorum düzenli ve artan ağrılarda haberleşelim dedi bende 2 kez Nst girdim 34. Te başladık şükür skinti cikmadi ınsallah çıkmaz da