OOzii merhaba her hangi bir ilaç vitamin falan kullanıyor musunuz
36 haftanin içindeki hamişler
OOzii çantamı hazırladım sadece terlik ekleyeceğim içine , 35+1 de 2660 gramdi ,00.00 itibariyle 36 olduk pzt kontrolümüz var. 10 Aralık’tan sonra bekliyoruz 24 Aralık son gün demişti. Bebek dönmüş bakalım pzt neler duyacağız 😍
OOzii hiç bilmiyorum sancilarima bağlı biraz dayanılmaz gibi olursa saat fark etmez hemen gel dedi
OOzii
36+4 olduk bizde normal doğum olacak o yüzden gün tam belli değil ama başını dayamış her an gelebilir çok sürmez dedi doktor bugün çatı muayenesi oldum bebiş de 3120 gram olmuş zaten şöyle 3 gün daha dursun 37 olayım yeter çantamız da hazır sayılır ama kaynatmam gereken biberon filan var birde pazartesi ev temizlenecek artık tatlı telaşlar
OOzii
Suanluk normal ilerliyor bebek ters dönmüş bakalim ilerleyen zamanda ne gosterir
Senemozkaan yanlış anlamayın ama bebeğin kilosu iyi değil fazla haftasına göre
OOzii evet hastane cantasini cok onceden hazirladm ben bebek icin hazirladigim cantada
Bebek bezi islak mendil hastane cikisi tulum bir takim daha koydum ates olcer psik kremi alt acma bezi emzik biberon koydm etek bezi battaniye koydum
Anne cantasinada benim icin olanada 2 3 tane pijama takımı depent atle kilot emzirme sudyeni pecete catal kasik bardak havlu cif dezenfektan koydum gogus pedi koydum baska aklima gelmiyor
OOzii resmen kemikleri batıyor dimi. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻😊
OOzii ben kasılma yaşamıyorum canım , kaçıncı haftada başlıyor kasilmalar
Nazendehanim banada 24 Aralık 40. Hafta demisti 😍 sağlıkla gelsinler ınsallah çok güzel gelişimide masallah 🧿
Bebekkkkkk bizde bebek çantasına 3 takım, 6 tane bez,ıslak mendil 3 tane ağız mendili, 1 tane muslin bez, biberon, emzik, 2 tane ince battaniye, 2 corap, extra birer tane zibin eldiven ve patikli polar alt, pişik kremi sarı yazması ve pusetini koydum köşeye 🤭 aklimdakiler bunlar. kendim için de 2 tane pijama takımi biri düğmeli biri polar 3 tane iç çamaşırı bi tane emzirme sutyeni bir tane hırka göğüs pedi göğüs ucu kremi bi tane polar şal aldım belim için diş fırçam terlik Manuel göğüs pompası da götürcem her ihtimale Karşı bi havlu koydum kırmızı yazma😁 hasta bezi çok kararsızım dependi çok araştırdım iyi diyolar bizimkiler eski usul daha iyi diyo daha rahat kafamı karıştırıyorlar biriside dun dedi hastane veriyo değiştiriyor hasta bezini boşuna alma. Oyle duruyo şimdilik
Kuskoysunlaryoluna valla öyle surtundugu yer agiriyo belime vuruyo sanki göğsüm ordan inmeyisi ayrı olay 🤭😁
minikerdeminannesi yalancı kasılma heralde herkeste olmuyo sanırım bende kısa süreli devamlı olmayan yaşadım suan bise yok şükür bebek toplanıyor sertlesiyo kaşıklar ağrı giriyo o şekilde yaşamıştım
OOzii yok ben hiç bişey kullanmiyorum vermedi doktor ilaç