• Gebelik
  • Kilo durumu 30 haftalıklar🙈

Betul2626 ben test yaptırmak istemedim ama kilo alanlardanım kendime aldığımda aşikar rica etsem listenizi bir paylaşırmısınız eğer sorun olmayacaksa hem merak ettim hemde biraz dikkat etmeye vesile olur belki

babymmt şuan belli bir listeye bağlı besleniyorum o listelerin çok doğru olduğunu da düşünmüyorum ki keza dahiliye doktorum da aynı şeyi söyledi.
    Yemeklerinin hepsi az yağlı olsun. Et tavuk balık kıyma sebze, bakliyatlardan hepsini yiyebilirsin
    Ekmek sadece kahvaltıda 1yada 2 dilim yiyorum tam buğday ya da çavdar ekmeği.
    Öğlen ve akşamları ekmek yemiyorum.
    Her öğünde yoğurt ve salata tüketiyorum.
    Ara öğün yapıyorum 2 3 kez onlarda da süt meyve ve kuruyemiş.
    Meyve günde 1 ya da 2yi geçmiyorum bu meyveler de genelde elma ve mandalina gibi az şekerli meyveler.
    Sabahları hep aynı yumurta ekmek salatalık domates peynir zeytin.
    Mesela mercimek yemeği yoğurt salata çorba gibi ekmeksiz.
    Ya da köfte salata yoğurt az bulgur pilavı gibi 4 5 kaşık.
    Çorbaları vs tam buğday unu ile yapıyorum.
    Pirinç patates havuç normal ekmek hamur işi beyaz un paketli ürün abur cubur Fast food tatlı çok yağlı peynir çok yağlı yemekler krema kızartma vs komple yasak.

poyrazvearya
      evet aynı şey bebeğinizin durumuna göre vs doktor uz önerir zaten benim bebeğin kilosu suyu benim kilom vs hepsi iyi olmasına rağmen çıktı annemde de çıkmıştı

35+2 haftalığım 48 ile hamile kaldım 62.5 kiloyum şuan 😂😂 Biraz abarttım gibi

KorkuluAnne ikinci saat düşmesi gerekirken yükselmiş 153dü sınır sanırım hatırladığım kadarıyla muhtemelen dikkat et yediklerine derler

Betul2626 böyle anlatmanız daha iyi olmuş genelde liste oluyor hep çok açıklayıcı olmuş yazdıklarınız genel olarak yaptığım şeyler aslında sadece ABur cubur yiyorum canım istiyor siz tamamen kesmişsiniz valla kendime pek hakim olamıyorum ona bir dur desem yetecek sanırım teşekkür ederim tekrar 😊

babymmt rica ederim konu bebiş olunca mecbur dur dedim valla 2 aydır yapıyorum diyet daha 2 ayım var 😂 yaşayan ölü gibiyim ama o iyi olsuda önemli değil 🤰🏼

30 haftalık olduk be işim 1 buçuk kilo sizce normal mi kızlar sizlerin kaç kilo

30+3 2 kilo aldım prensesimle💗

Betul2626 valla anlamadım bebeğin kilosu arttıkça normal olarak sizinde tartıya yansıması lazım siz içinizde taşıyorsunuz çünkü çok garip