Betul2626 bu kiloyu bebek mi aldı bebek alsa BİLe çok az doktor ne diyor bebek için
Kilo durumu 30 haftalıklar🙈
Betul2626 nasıl anlaşıldı acaba belki bende de vardır 7 kilo aldım 5.5 ayda
Mervee16ozturk bebek gayet iyi kilosu gelişimi vs o alıyor ben veriyorum bir sıkıntı yok 🙂 bebeğin kilo alması için anne de almak zorunda değil zaten
poyrazvearya
23+4 de şeker testi yaptırdım orda çıktı aşırı yüksek değildi ama diyetle ilerledim hep şimdi dikkat edersem normal çıkıyor diyete uyarsam size şeker testi yaptırabilirsiniz haftanız uyumlu ise
KorkuluAnne yok gibi görünüyor kaç gr lık test verdiğiniz önemli hepsinin referans değeri farklı çünkü
Meliha09 35 haftaya kadar 3 kilo ile sabit kalmiştim suan 37+3 toplamda 5 kilo aldim😊
- Düzenlendi
Betul2626 bende 23 haftalığım şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum şeker testi aynı şey mi onunla acaba
babymmt şuan belli bir listeye bağlı besleniyorum o listelerin çok doğru olduğunu da düşünmüyorum ki keza dahiliye doktorum da aynı şeyi söyledi.
Yemeklerinin hepsi az yağlı olsun. Et tavuk balık kıyma sebze, bakliyatlardan hepsini yiyebilirsin
Ekmek sadece kahvaltıda 1yada 2 dilim yiyorum tam buğday ya da çavdar ekmeği.
Öğlen ve akşamları ekmek yemiyorum.
Her öğünde yoğurt ve salata tüketiyorum.
Ara öğün yapıyorum 2 3 kez onlarda da süt meyve ve kuruyemiş.
Meyve günde 1 ya da 2yi geçmiyorum bu meyveler de genelde elma ve mandalina gibi az şekerli meyveler.
Sabahları hep aynı yumurta ekmek salatalık domates peynir zeytin.
Mesela mercimek yemeği yoğurt salata çorba gibi ekmeksiz.
Ya da köfte salata yoğurt az bulgur pilavı gibi 4 5 kaşık.
Çorbaları vs tam buğday unu ile yapıyorum.
Pirinç patates havuç normal ekmek hamur işi beyaz un paketli ürün abur cubur Fast food tatlı çok yağlı peynir çok yağlı yemekler krema kızartma vs komple yasak.
poyrazvearya
evet aynı şey bebeğinizin durumuna göre vs doktor uz önerir zaten benim bebeğin kilosu suyu benim kilom vs hepsi iyi olmasına rağmen çıktı annemde de çıkmıştı
35+2 haftalığım 48 ile hamile kaldım 62.5 kiloyum şuan 😂😂 Biraz abarttım gibi
Meliha09 34+3 11 kilo almisim
KorkuluAnne ikinci saat düşmesi gerekirken yükselmiş 153dü sınır sanırım hatırladığım kadarıyla muhtemelen dikkat et yediklerine derler
Meliha09 30+1 en son 7 kilo almıştım gece hfta tartildigimda 🙊
- Düzenlendi
Betul2626 böyle anlatmanız daha iyi olmuş genelde liste oluyor hep çok açıklayıcı olmuş yazdıklarınız genel olarak yaptığım şeyler aslında sadece ABur cubur yiyorum canım istiyor siz tamamen kesmişsiniz valla kendime pek hakim olamıyorum ona bir dur desem yetecek sanırım teşekkür ederim tekrar 😊