• Gebelik
  • Karnınızı okşuyor musunuz bebek hissediyor mu sizce

Tubatgn benim kızım da öyle gün içinde hareket eder kendileri 5 aylık baba gelince çıldırıyor 🤣

Soruyorumm hatta bende eşlik ediyorum “annesi onu çok severmiş öpermiş” diye 😍 daha çok oynuyo, Kayahan ninni.. benım oğlum da çok severdi onu ayağıma alır sallardım anne şarkımızı söylesene derdı bılırdım aslında hangısı derdım annesi babası onu çok severmiş öpermiş onu derdi 😄 ona da soylerdım hatta karnımda

Aselinannesi3 doktorun yanında aynen böyle top oluyo ölçümü bile bazen yanlış oluyo bu yüzden

Soruyorumm gelsin de bir canlı canlı vurayım ufak ufak sen bana böyle yapıyorsun geceleri bende sana yapacam uyan🤣

Tubatgn eşim öğrenince kızım da kızım dediği için arkadaş içeride bana nispet yapıyor 🤣🤣🤣 babasının oglu sizinkide demek ki🤣

Anonymousmom benimkide öyle canı isterse oynuyo istemezse naparsam yapıyım yok geceden beri kıpırdamıyodu sabah uyandım yine kıpırdamıyo dokundum hafif bastırdım eşim sordu noldu diye dedim hareket etmiyo uyuyodur sabah sabah dedi dedim uyandırdım yine kıpırdamıyo güldü 😂 aradan zaman geçti öyle kıpırdadı umursuz çocuk korkutuyo beni 😂

Soruyorumm çok baskı hissetigimde sen gene oynasmaya mi başladın elimi koyunca nedense rahatladigini hissediyorum.sakinlesiyir sanki

Baharsss of aynen sinir oluyorum bazen hunharca sallayasım geliyor 😄😄 bekliyorum tam doktora gisicem derken tekme atmaya başlıyor hayırlısıyla doğsaydı valla işkence😑

Anonymousmom evet bide 2 gündür hareketsiz diyenlere hamileliğimin başlarında bi sabredemiyolar bekliyemiyolar diyodum gerçekten endişeleniyo insan hareketlerine alışınca geçen hafta maşallah çok hareketliydi 2 gündür çok azaldı