Soru yukarda
Karnınızı okşuyor musunuz bebek hissediyor mu sizce
Soruyorumm bilmem öyle diyorlar 🤤
Soruyorumm arada sallıyorum oda tekmeyle karsılık werio 😂
minismom kıpırdamayınca ben de sallıyom cok uyudun kalk diyom😁
Okşamaz mıyım ☺️ Konuşuyorum onla ben. babası da konuşuyor öpüyor müzikler dinletiyor falan . Tepki veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum 🤷♀️Daha o kadar hissetmiyorum 19+1 💜
Soruyorumm ben konuşuyorum tepki veriyorlar 23 haftalığız ☺️
- Haftadan sonra annenin sesini bile duyuyo ☺️Çok güzel iletişim kuruyoruz biz dokunarak seslenerek ablasına ve abısıne çok oynuyo ablama oynuyo kız kardeşime oynamıyo 😅😅🥰
Soruyorumm Tabiki hissederler. Benim bebeğim babası dokunup konusunca coşuyordu 🥹
Evet hem ben eşim konuşuyoruz 🤗 hatta babasına çok güzel tepkiler veriyor 🥳
Soruyorumm Karnıma dokunduğum zaman hareket ediyor genelde haraket etmediği zamanlarda karnıma dokunuyom karşılık veriyor
Soruyorumm hisseder canim. Bebek konuşup oksadigimda hareketleniyor ve bu beni çok mutlu ediyor . Dusunsene erken doğum olsa küvezde bile kalsa senin onla konuştuğun gibi tekrar konusman ona hayat verir. Cunku ilk annenin sesini tanır. Karnimizdayken rahimden sesimizi duyarlar . Boyle olunca dış dünyaya daha cabuk alısirlar sesimizi tanıyarak guven alirlar ve böylelikle küçük grmli bile doğsa hayata tutunabilir. Sesimiz onlara tanıdık gelir
Soruyorumm Bence hissediyorlar. Eşime çok güzel tepkiler veriyordu oğlum. Bende kitap okuyordum, şarkı söylüyordum, kuran okuyordum. Verdiği tepkilerin tesadüf olduğunu sanmıyorum. 💙
Soruyorumm Kesinlikle hissediyor emin olun hissediyor 😍 Biz nereye elimizi koysak oraya tekme atıyor 🙈🤭 rabbimin bir mucizesi şükürler olsun 💜
Soruyorumm
Her sabah uyandığımda seviyorum karnımı günaydın annecimm diye🤣 Hemen başlıyor kıpırdanmaya özellikle yemek yerken çok hareketli 😁 Üzüm yediğimde bi tekme atıyor anlatamam çok sevecek galiba🥰
Soruyorumm bazen tepki veriyor canı isterse heralde 😀
Zuzuu86 Benim kızım da babası hariç herkese tepki veriyor😅
Bayancorek vay iletişim halindesiniz gerçekten kitap okumak hiç aklıma gelmedi arada nazlıyom o kadar 😁
Soruyorumm anlamaz olur mu şaşılacak şekilde babasına tepki veriyor babası okşayıp konussun anında hareket ediyor tepki veriyor valla bazen sevecek oldugu zaman dur dokunmada biraz dursun artık diyorum 😂😂
Aselinannesi3 kızıyordur belki az nazlıyor diye trip atıyordur