• Gebelik
  • Karnınızı okşuyor musunuz bebek hissediyor mu sizce

Okşamaz mıyım ☺️ Konuşuyorum onla ben. babası da konuşuyor öpüyor müzikler dinletiyor falan . Tepki veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum 🤷‍♀️Daha o kadar hissetmiyorum 19+1 💜

1. Haftadan sonra annenin sesini bile duyuyo ☺️Çok güzel iletişim kuruyoruz biz dokunarak seslenerek ablasına ve abısıne çok oynuyo ablama oynuyo kız kardeşime oynamıyo 😅😅🥰

Soruyorumm hisseder canim. Bebek konuşup oksadigimda hareketleniyor ve bu beni çok mutlu ediyor . Dusunsene erken doğum olsa küvezde bile kalsa senin onla konuştuğun gibi tekrar konusman ona hayat verir. Cunku ilk annenin sesini tanır. Karnimizdayken rahimden sesimizi duyarlar . Boyle olunca dış dünyaya daha cabuk alısirlar sesimizi tanıyarak guven alirlar ve böylelikle küçük grmli bile doğsa hayata tutunabilir. Sesimiz onlara tanıdık gelir

Soruyorumm Kesinlikle hissediyor emin olun hissediyor 😍 Biz nereye elimizi koysak oraya tekme atıyor 🙈🤭 rabbimin bir mucizesi şükürler olsun 💜

Soruyorumm
    Her sabah uyandığımda seviyorum karnımı günaydın annecimm diye🤣 Hemen başlıyor kıpırdanmaya özellikle yemek yerken çok hareketli 😁 Üzüm yediğimde bi tekme atıyor anlatamam çok sevecek galiba🥰

Bayancorek vay iletişim halindesiniz gerçekten kitap okumak hiç aklıma gelmedi arada nazlıyom o kadar 😁

Soruyorumm anlamaz olur mu şaşılacak şekilde babasına tepki veriyor babası okşayıp konussun anında hareket ediyor tepki veriyor valla bazen sevecek oldugu zaman dur dokunmada biraz dursun artık diyorum 😂😂