Zuzuu86 adı ne ben de deneyim
Karnınızı okşuyor musunuz bebek hissediyor mu sizce
Aselinannesi3 🙈 eşim çok geç gelıyo hala bız denemedik 😂 bi ara yapayım bakalım
Soruyorumm tabiki de hisseder kendini en güvende hissettiği andır 🥰
Tubatgn benim kızım da öyle gün içinde hareket eder kendileri 5 aylık baba gelince çıldırıyor 🤣
Soruyorumm ben de ya valla poposu nerde bilmiyorum ama al popona şaplak kalk kızsın gel evi toa diyom🤣
Soruyorumm hatta bende eşlik ediyorum “annesi onu çok severmiş öpermiş” diye 😍 daha çok oynuyo, Kayahan ninni.. benım oğlum da çok severdi onu ayağıma alır sallardım anne şarkımızı söylesene derdı bılırdım aslında hangısı derdım annesi babası onu çok severmiş öpermiş onu derdi 😄 ona da soylerdım hatta karnımda
melisa_dzgn61 karnında top gibi olan yer varsa orası poposuymuş sanırım
Aselinannesi3 doktorun yanında aynen böyle top oluyo ölçümü bile bazen yanlış oluyo bu yüzden
Soruyorumm gelsin de bir canlı canlı vurayım ufak ufak sen bana böyle yapıyorsun geceleri bende sana yapacam uyan🤣
Soruyorumm arada tokatlıyorum 😂😂
melisa_dzgn61 kızlar babacı olur doğruda, oğlanlar da olmasın ya 🤓 kıskanıyorum babasına tepki verince 🤭🤭
Tubatgn eşim öğrenince kızım da kızım dediği için arkadaş içeride bana nispet yapıyor 🤣🤣🤣 babasının oglu sizinkide demek ki🤣
Elifharbi54 ya gulesim yoktu🤣
Soruyorumm veriyor tepki oksayinca degilde elim neredeyse oraya geliyor😅
minik_koala_ve_annesi çok ilginç ya
melisa_dzgn61 ay herhalde öyle olacak 🙄🤓🤓
Anonymousmom benimkide öyle canı isterse oynuyo istemezse naparsam yapıyım yok geceden beri kıpırdamıyodu sabah uyandım yine kıpırdamıyo dokundum hafif bastırdım eşim sordu noldu diye dedim hareket etmiyo uyuyodur sabah sabah dedi dedim uyandırdım yine kıpırdamıyo güldü 😂 aradan zaman geçti öyle kıpırdadı umursuz çocuk korkutuyo beni 😂
Soruyorumm çok baskı hissetigimde sen gene oynasmaya mi başladın elimi koyunca nedense rahatladigini hissediyorum.sakinlesiyir sanki
melisa_dzgn61 hele doğsun hayırlısıyla hırpalıya hırpalıya sevecem onu 😂😂 nazlı bir uşak olmasın 🤣