Elifharbi54 melisa_dzgn61 hele doğsun hayırlısıyla hırpalıya hırpalıya sevecem onu 😂😂 nazlı bir uşak olmasın 🤣
Anonymousmom Baharsss of aynen sinir oluyorum bazen hunharca sallayasım geliyor 😄😄 bekliyorum tam doktora gisicem derken tekme atmaya başlıyor hayırlısıyla doğsaydı valla işkence😑
Baharsss Anonymousmom evet bide 2 gündür hareketsiz diyenlere hamileliğimin başlarında bi sabredemiyolar bekliyemiyolar diyodum gerçekten endişeleniyo insan hareketlerine alışınca geçen hafta maşallah çok hareketliydi 2 gündür çok azaldı
Baharsss Anonymousmom karnınımı sallıyorsun ben hiç denemedim bunu çocuk yuvarlanmasın içerde yokuş aşağı düşer gibi 😂😂😂
Anonymousmom Baharsss aynen öyle bazen çok hareket ediyorlar gün boyu ,bazen de hissedemiyorum insan endişeleniyor gerçektende
Anonymousmom Baharsss Ay napayım rahatsız ediyorum bazen detaylı yaparken doktor da baya rahatsız etmişti ondan gördüklerimi yapıyorum 😆😆
Baharsss Anonymousmom evet benimde göbeğimi sallamıştı yağ dokun kalınmı dedi bişey dedi o yüzden sallıyo sandm ben rahatsız etmek içinmiymiş 😂 hele çocuğum kaşları çatık çıktı en son sinirlenmişmi yavrum 😂😂
Anonymousmom Baharsss benimki uyanıktı hareket etmesi için rahatsız etmişti😀sağsalim doğsalarda rahatlasak🤣gerçi başka şeyler çıkıyor o zamanda 🙄
Baharsss Anonymousmom ben doğurup sevmek istiyorum sonra diyorumki kendi kendime geceleri viyak viyak ötünce uykusuzluktan çok ararsın hamileliğini 😂😂😂
Anonymousmom Baharsss Eşime diyorum bende hamileliği hiç sevmedim diyorum,zaman az kalmaya başladı doğunca görücem ben seni diyor çok arayacaksın hamileliğini diyor 😆😆
Nesrinnnnn Soruyorumm Kesinlikle hissettiğini düşünüyorum elimi koyduğumda tepki veriyor o sıcaklığı aldığını düşünüyorum hatta onunla konuştuğumda bile bana tepki veriyor 🧿🥰
Tugce38 Soruyorumm benim oğlum 1 bucuk yasında 7 aylık hamileyim ve kız ım olcak oğlum konustukca kız içerde cocusyo gecen oplum göbegimi olsuyodu kız içerden oğlanın avcuna denk gelcek tekme attı oğlm şaşırdı nerden geldini anlamadı 😅 bence hissediyolar
Baharsss Anonymousmom ahahahah doğru diyor sanırım 2 çocuklu arkadaşlarım var aynısını diyolar bana dertsiz başına iş aldın.. niye ya diyorum çok bekledim ben onu doğsunda görücem hele bide ikinci hemen peşine gelirse beni çok anarsın diyolar 😂
minismom Soruyorumm haha tembel tenekeler 😂😝 dun snir oldum biraz agladım baktım hmen hareketlenmeye basladı tekme atıo ben burdayım der gibi tabi onu hissedince ben daha cok agladım bu kadar duygusal degildim hamilelik beni ne hale getirdi 😂
Deletedmom_8 Soruyorumm hissediyor bence. Hareket etmediği zaman okşayınca hemen tepki veriyor çünkü.