• Gebelik
  • Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣

Boncukveannsi
Ben hamile olduğumu unutup denizde takla atmıştım 😂
Bir de miğde bulantılarımın yoğun olduğu zaman çok hassaslaşmıştım yemek yiyemediğim için ağlıyordum sürekli ben yiyemiyorum diye eşimde yemiyordu canım benim ❤️😂🤗

Boncukveannsi hamileliğimin ilk zamanlarında yatak odamızın duvarında çivi deliği var diye oturup hüngür hüngüe ağlamıştım 😄😄😄

Canım aşureyi çok çektiği için hıçkıra hıçkıra ağlamıştım😂

Brokolili Tost ben uydurdum ve beğendim ince ekmek ile zararı olmaz sanırım 😂

Boncukveannsi çiçeğimiz nereye koyarsam koyayım soluyordu yaprak döküyordu bakamamıştım ben daha çiçeğe bile bakamıyorum bebeğime nasıl bakıcam diye ağlamıştım 🤣

Sürekli herşeye ağlamam olabilir eşimin dediği herşeye alınıyorum🥺

Görevimiz tatil filminde demet akbağın bi sahnesinde ağlamıştım meğerse hamileymisim 🤣🤣🤣

Okuduklarim hiç bitsin istemedim😂 bende 11 haftalik hamileyim ara ara aglayasim geliyor ama buraya yazacak kadar komik bişey olmadı henüz 😂

girl_boy_annesi benim yaptığım en saçma şey şuanda bu msjı okurken olabilir 😂 gülmekten çocuk doğacaktı erkenden tam yarım saat kocam susturamadı 😂

40+1 oldum çok şükür☺️ hiç unutamadığım ağlama sebeplerimden bir tanesi, eşimin saçları uzadı ve traş olmadı bir süre sen neden traş olmuyorsun diye ağlamıştım bu halimi görünce uzun uzun baktı sonra bana uzun baktın diye ağlamıştım 😅

Boncukveannsi
Evdeki tüm eşyalarımdan sıkılıp bütün evi yenilemek istemiştim ve hiç asermedigim için eşime bu zamana kadar canım hiç bişi istemedi neden bu isteğimi karsilamiyosun diyip günlerce ağlamıştım 😂😂😂

Ben normalde çok stabil geçirdim hamileliği 39+1 deyim son 4 5 gündür hormonlar tavan eşime ellerim çok uyuşuk parmağımı ısır bak hissetmiyorum dedim sonra da ısırdı diye vicdansız deyip ağladım 😅 beni ilk defa öyle gördüğü için şoka girdi 😅😅

@"Boncukveannsi Bebeğimin kıl kökleri oluştuğunu okuyup ağladım 😂😂😂