• Gebelik
  • Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣

Boncukveannsi
Evdeki tüm eşyalarımdan sıkılıp bütün evi yenilemek istemiştim ve hiç asermedigim için eşime bu zamana kadar canım hiç bişi istemedi neden bu isteğimi karsilamiyosun diyip günlerce ağlamıştım 😂😂😂

Ben normalde çok stabil geçirdim hamileliği 39+1 deyim son 4 5 gündür hormonlar tavan eşime ellerim çok uyuşuk parmağımı ısır bak hissetmiyorum dedim sonra da ısırdı diye vicdansız deyip ağladım 😅 beni ilk defa öyle gördüğü için şoka girdi 😅😅

@"Boncukveannsi Bebeğimin kıl kökleri oluştuğunu okuyup ağladım 😂😂😂

Boncukveannsi normalde asla ağlak biri değilim belgesele ağlamıştım avlanma sahnelerinde yok annesiz kaldı yavru aslan yok bilmem ne 😅

Dün gece çok bulantım vardı uyuyamıyordum gözümden uyku akıyordu kusamadığım için ağlamıştım ve karnımı sevip bu bebiş benim ağzıma sıçtı diye diye ağladım 🙊

9 haftadayim. Geçenlerde salonda oturuken sebepsiz “aaagglaamaak istiyoruuumm” diye hıçkıra hıçkıra ağladım. Annemle kocam gülmeye başladı onlar güldükçe daha çok ağladım 😅

Boncukveannsi bir keresinde Trendyol yemekten sipariş verdim siparişim yanlış geldi müşteri temsilciyle konuşurken ağlıyordum bir yandan da yanlış geldi hamileyim canım istemişti fln diyorum ordaki kadın nasıl üzüldü 😂 para iadesi yapabiliriz diyor ben hayır ürünümü istiyorum parasında değilim diye ağlıyordum neyse yanlış paketi açtım fakire bak ne söylemiş benim suflemi kimler yiyor kim. Bilir diye daha çok hünkurerek ağlamıştım hem yiyip hem ağlıyordum 😂😂 bir keresinde de patatesin içinden minnak patates çıkmıştı şimdi ben bunu nasıl yicem minicik diye oturup ağlamıştım tatlı minik patates 🥺

Mertim12 brn çikolata aşığı biriydim. Şimdi asla yiyemiyorum. 4.haftadan sonra kusmalar mide bulantısı geçmedi. Yeni yeni normale dönüyorum dedim şimdi de mide yanmaları başladı. İlk dönrmden bu yana kasık vr rahim kadılmalarım var hep sol tarafımda. Sürekli ekşi istiyorum. En sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum. Meyveyle geçiyorum. 😂

girl_boy_annesi ben gebermek istemiyorum ne demek ya😂😂vallahi dünden belli gülüyorum rabbim eşinle mutluluğunu bozmasın inşallah 💞💞saol Allah razı olsun hepimizin keyfi yerinde olsun 😍

Boncukveannsi bende bulaşıklar yikayamadm diye ağlamıştım halende ağlamaya devam ediyorum bazen

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

06nurrrr hatırladıkça biz de gülüyoruz 😅komik bi anı oldu bizim için de Rabbim cümlemizin mutluluğunu Daim etsin 🤲🏼🥰🥰

Ay dur aklıma geldi anlatayım tekrar ben normalde kedilerden korkuyorum yani uzaktan severim ama pek yakından sevemiyorum kayinvalidemin kedisinin 3 tane yavrusu vardı çok güzellerdi biz de eşimle bi tanesini aldık neyse eve gittik oynadık falan gece olduu daha 1,5 aylık evliyiz ve yine 1 5 aylık hamileydim tam uyumaya çalışıyorum kedi yatağa tırmanmaya calisiyo evin içinde geziyo ama ben o kadar korktum ki gece kalkıp ağlamaya başladım ben bu kediyle yaşayamam annenlere götürelim diye eşim dedi ki biz kedi bakamıyoruz çocuğa nasıl bakicaz abartmıyorum bak 1,5 hafta boyunca her aklıma geldiğinde ağladım 🤣🤣