CANAN KARATAY ŞEKER YÜKLEME YAPMAYIN DIYOR!!!
- Düzenlendi
arzuiv sanki bebeğe damar yolundan şeker veriyorlar öyle bir yazmışsınız ki. Verdikleri şeker ile insanların gün içinde yediği hatta ve hatta doktorda sıra beklerken bebek kıpırdasın diye yediği çikolata içtiği meyve suyundan farkı var mı?
Glütensiz ve şekersiz beslenmeniz çok güzel ama şeker yükleme testinin sadece vücuda şeker alımı olmadığını umarım anlarsınız.
heavenplease 10 kaşık pirinç pilavına eşdeğer o şeker miktarı..
Bide şey diyenler var.. e o zaman neden baklava vermiyolar. 😀 emredersiniz açık büfe tatlı menüsünden seçtirsinler😀
Azizinannesi2 kendi kendime askı vermiştim snnsnss 🤣🤣
Armess_loya
Ahahaha 😂
Bunu diyen kadinin yillar once lahmacun gomerkenki fotografi sallamisti sosyal medyayi 😂
Kkzm böyle yaptırmayın diyebiliyorsunuz yaaaa … hiç şeker tüketmeyen ailesinde şeker hastalığı olmayan ve çok az kilo alan insanda şeker çıktı yükleme sayesinde. Ne zararını gördünüz gözünüzle
De insanlara yaptırmayın diyebiliyorsunuz . Kendi düşüncenizi söylemek ayrıdır ortaya yaptırmayın demek ayrıdır
arzuiv
Aynen sen yaptırma, bende 2. Gebelikte şeker çıktı diyet yaptım olmadı insülin başladık doğuma kadar kullandım her gün parmaklarımı deldim şekerime baktım. Keyfi değil BEBEĞİM için !
Soruyorumm kesinlikle 👏🏻👏🏻👏🏻 Yıl olmuş 2022 hala şeker yüklemesi yaptırmayın diyen cahil bir kitle var allahım inanamıyorum ya💆🏻♀️ bunca kadın doğum doktoru yanlış bir şey mi tavsiye ediyo ? bu boş boş konuşanlar jinekologlardan daha mı çok şey biliyor 🤮🥴
Soruyorumm tamam da kadın dememişti yaptırmayın… Sadece Bi doktor böyle diyor demiş aşırı tepki vermişsiniz burası hamilelik platformu lütfen kırmadan konuşun öyle vebal almak istemezken böyle ani çıkışlarla kalp kırarsanjz zaten vebal almış olursunuz