• Gebelik
  • Cinsiyette yanılma olanlar bakalbilir mi?

Merhaba arkadaslar ben 14 haftlik gebeyim 12+5 ken dr.a gittim yüzde 80 kız dedi ama nedense ban hep erkek gibi geliti yanlis anlamayin onmli olan saglik burdada okudum degisiklik oluyo diye bazi erkek bebeklerin cinsiyetleri geç olusabilirmdr.kesin kız diyipte erkek olan varmi?
    Ceyda07 bende hamile oldgmu ogrenir ogrenmez oglum olacak dedm. Doktor %70 kiz dedi. 2 hafta sonra gttigmzde %100 erkek öncesinde yaniltms bizi dedi. Smdi 32.haftadayz. Bulut umuzu bekliyoruz.
    Ceyda07 bana 13 haftalikken kiz dedii snra 16 haftalikken gttim kiz dedii snra 21 de detayliya giridim sonkez sordum erkek dedi ve oglusum olcak suan 37.haftaya gircem bakalm aslnda erkek bebeklerin gelisimi daha belirgin olr ama bazen yanılma olabliyor canim onemli olan onlarin saglikli olmasi fakat biz anneler iste ney olcak kime benziycek diye dusununce olabliyor bole evham😍😍😍 rabbm butun hamislere saglikli dgum.nasip etsin🙏🙏🙏
      Aynen öyle canm öncelik saglik ama iste bi an önce belli olsn hitap edelim artk istiyorz:) aslnda doktoruma güveniyorm ama iste burda yazilanlari okuyunca bi taraftan süphe ediyorm
      Rasev ne bilim anam sorunca nerelisin diye 😂😂😂😂
        Ceyda07 canım bende hep kız hissettim kız kıyafetleri kız bebeklere baka baka bi hal oldum hep emindim kız olacağına ama erkekmiş bizim bebiş 😊 bazen yanılmalar olabiliyor yani hislere güvenmemek lazım
          Harunnisa banada kız dediler detaylıda ama doktor yanılma payı olabilir dedi içimden erkek geciyodu ama saglıklı olsunda ne olursa olsun
          Baharun2 postun sahibinin yazdiklarina bakdim hep cinsiyyet icin yazmis burda bi cinsiyet duskunu arkadas vardida ona benzetdim😁bak nerelisin diye sordum tik yok😂😂
            Rasev cinsiyet düskünü falan oldugum yok mera etmeyin. Nereli oldugum da sizi hiç ilgilendirmez !