Bende tam tersi oldu ilk erkek sonra kız denildi :) sanırım kordon u pipi gördü 13. Haftada yanilma olabiliyor 16. Da iki doktorum kız dedi başka bu doktora da çık baktır :)
Cinsiyette yanılma olanlar bakalbilir mi?
13.haftadayım kızım olucak dedi dr ama suan bi şüpheye düştüm.yusde 90 dedi.bnde hep erkek hissettim ama kız istedik hep.umarım değişmez❤️Tabi önce sağlıklı olsunda 🤗
Mutluluk07 banada erkek dedi 12 hafta halrn erkek diyor 1 haftaya tekrar gideceğiz randevye bakalm ne diyecek bu sefer 😊😊
Ceyda07
Daha bebegin çok küçük ayrintili ultrasonda kesin belli oluyor cinsiye oda 20 haftalikken yapiliyor biraz sabret kuzum rabbm gonlune gore sagliklila versi
Daha bebegin çok küçük ayrintili ultrasonda kesin belli oluyor cinsiye oda 20 haftalikken yapiliyor biraz sabret kuzum rabbm gonlune gore sagliklila versi
Minikpanda amin canm hepimizin ins.❤
Rasev 👍👍👍
Rasev şu cinsiyet takıntısı olanlara bi sinir oluyorum zaten hayırlısını isteyin inşallah erkek olur demeyin
12. Haftada kesinlikle kız tartışmaya kapalı dedi ama 22. Haftada ayrıntılı ultrasonum var bişeyler almaya başlamak için ayrıntılıyı bekleyeyim daha netleşsin dedim
Ceyda07 canım bana 12. Ve 14. Haftalarda erkek demişti doktor ama benim içimde hep kız isteği vardı ve hep kız hissediyordum zaten. 16. Haftada ise kız olduğunu öğrendik şuan 34. Haftadayız halen kız 😍😁
Ceyda07 doktorum 15. Haftada kız gibi demişti erkek gibi hissediyordum bende meğer erkekmiş 🤗 32. Haftadayız
Songulcuk27 ha yazan ellerin derd gormesin bacim sanki erkek olunca kupa vercekler🙊
Songulcuk27 neden insanlarin yazdiğı seyleri baska bi taraflarınzdan anlıyorsnz kimmis o cinsiyet takintisi olan sizide görcez insan her ikisini de tatmak istiyor önce çok kız istemistm zaten rabbim verdi çok sükür sağlik problemlerimden dolayi baska cocuk yapamıcam herkezin hayatina karısma hakkını kim veriyor size
Ceyda07 bak nasilda iç yuzunu cikardin ortaya👏Helal olsun. Ben hic evlat ayrimi yapmam. İsder kiz olsun isder erkek Rabbim ilk once saglikla kucagima almayi nasib etsin daha oncesinde 3kaybim oldu bebek hasreti ne demek çok iyi biliyorum ha bire hamile kalanlardan degilim evlat ayrimida yapayim.