Nerelisiniz siz?
Cinsiyette yanılma olanlar bakalbilir mi?
Ceyda07 12. haftada yüzde 60 14. haftada yüzde 80 kız denilen 17. haftada erkek olduğunu öğrendiğimiz oğlumuzu bekliyoruz😀
Ceyda07 bana 13 haftalikken kiz dedii snra 16 haftalikken gttim kiz dedii snra 21 de detayliya giridim sonkez sordum erkek dedi ve oglusum olcak suan 37.haftaya gircem bakalm aslnda erkek bebeklerin gelisimi daha belirgin olr ama bazen yanılma olabliyor canim onemli olan onlarin saglikli olmasi fakat biz anneler iste ney olcak kime benziycek diye dusununce olabliyor bole evham😍😍😍 rabbm butun hamislere saglikli dgum.nasip etsin🙏🙏🙏
Aynen öyle canm öncelik saglik ama iste bi an önce belli olsn hitap edelim artk istiyorz:) aslnda doktoruma güveniyorm ama iste burda yazilanlari okuyunca bi taraftan süphe ediyorm
deletedmom6295 canm doktorunz tecrubelimiydi yada tam göremedi de tahmn mi etti;)
Ceyda07 bulunduğum ilçenin en iyilerinden 😀
Ceyda07 oglumda 12 haftada kesin dedi ama suan anca detaylida ogrendim kız olacakmis
EbruAlpFatih ayy çok şaşırdım banada 12 ve 16 da kız dedi ama hala erkek hissediyorum ve istiyorum inşallah🙏🏻
deletedmom6295 canm ya ben iyice şüphelendm şimdi bizim doktor da baya iyiydi hayrlisi bakalm:)
Baharun2 ben azeriyim nolduki
Bende tam tersi oldu ilk erkek sonra kız denildi :) sanırım kordon u pipi gördü 13. Haftada yanilma olabiliyor 16. Da iki doktorum kız dedi başka bu doktora da çık baktır :)