Rasev Baharun2 postun sahibinin yazdiklarina bakdim hep cinsiyyet icin yazmis burda bi cinsiyet duskunu arkadas vardida ona benzetdim😁bak nerelisin diye sordum tik yok😂😂
Burcu35 Ceyda07 canım bende hep kız hissettim kız kıyafetleri kız bebeklere baka baka bi hal oldum hep emindim kız olacağına ama erkekmiş bizim bebiş 😊 bazen yanılmalar olabiliyor yani hislere güvenmemek lazım
Ceyda07 deletedmom6295 canm ya ben iyice şüphelendm şimdi bizim doktor da baya iyiydi hayrlisi bakalm:)
Glen Harunnisa banada kız dediler detaylıda ama doktor yanılma payı olabilir dedi içimden erkek geciyodu ama saglıklı olsunda ne olursa olsun
Naylonbranda Harunnisa herkes detaylı kesin diyor canım detaylida cinsiyeti öğrenince hiç suphe yaşadın mı peki
Beriliko EbruAlpFatih ayy çok şaşırdım banada 12 ve 16 da kız dedi ama hala erkek hissediyorum ve istiyorum inşallah🙏🏻
Ceyda07 Rasev cinsiyet düskünü falan oldugum yok mera etmeyin. Nereli oldugum da sizi hiç ilgilendirmez !
Mutluluk07 Bende tam tersi oldu ilk erkek sonra kız denildi :) sanırım kordon u pipi gördü 13. Haftada yanilma olabiliyor 16. Da iki doktorum kız dedi başka bu doktora da çık baktır :)
Pepito Mutluluk07 banada erkek dedi 12 hafta halrn erkek diyor 1 haftaya tekrar gideceğiz randevye bakalm ne diyecek bu sefer 😊😊
Myhoney 13.haftadayım kızım olucak dedi dr ama suan bi şüpheye düştüm.yusde 90 dedi.bnde hep erkek hissettim ama kız istedik hep.umarım değişmez❤️Tabi önce sağlıklı olsunda 🤗
33NAZ Ceyda07 benim doktorum çok tecrübeliydi başından beri kıza benzetti 14. Haftada yanılma olmasın diye alttan muayne baktı %100de 100 kız 😂 ❤️🌺
Minikpanda Ceyda07 Daha bebegin çok küçük ayrintili ultrasonda kesin belli oluyor cinsiye oda 20 haftalikken yapiliyor biraz sabret kuzum rabbm gonlune gore sagliklila versi