Ebbruc bence alalım ya Ocak Şubat Mart sert gecıyor 0.3 ay Lcw den alalım😀😀 kızım yaz bebeğiydi 02 Ağustos luuuu kışın dışarıya çok iyi oluyordu ama direk evde olacağımız için kafam karıstı

cansualisa lcwaikiki çalışanı olarak çok iyi uyku tulumları var 😂 hastaneye falan götürürsek giydirsek nasıl olur ki bilemedim ya şart mıdır ben bu konuyu bi araştırayım

irem-1999-54 Cinsiyetimiz belli değil kaldı ki belli olsa bile şuanda hiçbir şey almam. Ancak 30. Haftada alışveriş yaparım. Zaten dışarı çıktığım zaman 1 günlük iş olarak görüyorum 😌

cansualisa Evinin sıcaklığı iyiyse bence gerek yok şöyle ki ara katta oturuyorum ben mesela merkezi sistem biz ayarlıyoruz 1 derece fazla ayarlıyım yanıyorum kışın ortasında şort tişört dolanıyorum evde düşün 😂 giydirebileceğim max kalınlık cıtcıtlı body içine kısa kollu üzerine de bi tulum

Lizbonn ay kuzummsüper ama Bnm evim tek katlı Bahçeli dağ evi köpük vs yaptırdık ama yine kışın serin oluyor düşün 70 de yaktığım halde kapıları dahi yaptırdım ama malesef😀

irem-1999-54 17+3gunluguz ben babasına sürpriz yapmak için alt üst ayakkabı emzik almıştım daha devamı gelmedi hala 2. Hamileliğim ilk oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hissediyorum diye cinsiyeti öğrenmeden birsuru şey almıştım ve hissin doğru cikmisti bundada kız hissettim buda doğru çıktı ama oğlumda ki kadar hevesli değilim orası ayri

cansualisa ovv o zaman şöyle bak uyku tulumu değil de cartersin polar tulumları oluyor efsane sıcak tutuyor öyle diyeyim sana uzun kollu body içine bi alt üzerine bu dediğimi giydirirsen sıcacık yatar 😍 Ama senin bebişin erkekti erkekler pek sıcağı sevmiyor🫠

Yaaa ben de Ocak ayında Alalhin izniyle, kış bebişimiz olacak. Kışlık ne koymalıyız acaba hastane çantasına

cansualisa Evet düşün ki atlet boxer yatırıyorum ona rağmen terliyor gece 2 defa atlet değiştiriyorum 🙄 bebekliğinde de hiç kalın giydirmedim ben ben nasılsam bi tık kalınıydı daha fazlası değildi canım

Lizbonn hasta olmasınlar da yeter ya vallahi kısınn zordur bebek büyütmek:(

cansualisa oglum yaz bebegiydi bu bebis kıs bebegi yazın rahqt büyttüm ama simdi de diyorum ki yaza ele avuca gelecek 😂 kışın zaten evlerdeyiz böyle daha iyi oldu eglence cıktı bize de

cansualisa ya inanır mısın bebek bakımı degil de 1 yas sonrası gözümü korkutuyo canım benim 😵‍💫😵‍💫