Hamideersin 15+5 mi 25+5 mi acaba 25 ise kasımda olması lazım doğumunuz ama
Ocak ayinda doğum yapacaklar el kaldırsın
Bebekdelisi yok 15+5 doktor Ocak sonu Şubat başı dedi 28 ocakta 40 hafta dolmuş oluyor
Gzdeee11
Benim ikinci sezeryan olacak canım ondan 38 sonuna gün verdi ama göremeyiz muhtemelen o tarihi
teachervera benim de ilk sezeryanım 37+5 bu nasıl olur acaba kontrole gittiğim doktor farklı doğum yapıcağım doktor farklı doğum yapacağım doktora bu ay gidicem bize de söyler mi acaba şu gün gelin diye rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Gzdeee11
Ben 7 haftalık iken gittim bana 15 ocak dedi doktor değiştim bende preaklamsi var dedi hedefim 35 haftayı görmek sende ama yine de sezeryan için 8 ocak diyelim dedi
irem-1999-54 kış bebesi olacağı için kışlık tulum aldım ıslak mendili beş tane hastane çıkışı üç tane emzik iki tane biberon ana kucağı süt pompası anne çantası çorbası ağız mendili falan hazır daha var sanırım aldığım. Erkenden başlama sebebim şu ekonomi de varken alma mantığındayım bu hafta aldığım şey haftaya zamlanıyor bu ay sonuna kadar beşikle bebek araba setini alacaz inşaAllah 😊
irem-1999-54 hazırlıklar bitmek üzere az kaldı 🤗 bebiş de iyi yakında hareketlerini hissedersin demişti doktor tetikte bekliyorum anlamıyorum da nasıl bisey 😅 bütün gün uyuyorum ev de aldı başını gidiyo 🤣🤣
Hamideersin saglıkla zamanında gelsın benımde normal olsa subat bulur ama sezeryan bakalım 36/37 gorsem inşallah alır
teachervera bende 35/36 37 gorsem baska be isterim🤲🏻 Saglıkla dayansınlar canım
Uyku tulumu alacak mısınız Ocak anneleri
cansualisa ben almayı düşünüyorum canım
irem-1999-54
🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Bebekdelisi sağlıkla gelsinler benim oğlum normaldi bunu bilmiyorum henüz erken
Hamideersin benım hepsi sezeryan ama zor duruyor bende bebekler
irem-1999-54 bir alt, bir zıbın, park yatak, ana kucağı, 1 kutu ıslak mendil dışındakiler duruyor🤣 kıyafet almıyorum kış sezonu gelsin diye hep yazlık kıyafetler var magzalarda
Yagmur981 bu benim ilk doğumum olacak nasip olursa.29aralik gözüküyor ultrasonda🙂yani 29araligi geçme ihtimalim olur mu
Bebekdelisi sağlıkla vaktinden gelsin de gerisi önemli değil
irem-1999-54 👋🏻👋🏻 Ocak ortası gibi inşallah doğum, çoğu şeyini aldım. Erken diyenleri dinleme, cinsiyet belli olmadıysa da ortak renklerden al kıyafet ya da diğer eksiklerden al. Fiyatlar o kadar hızlı artıyo ki son zamanlara bırakmak çok zorlar, ki bunun doğum parası vs de var
cansualisa üff sen alacak mısın , bunu bende çok düşünüyorum gerekli mi değil mi diye