Gzdeee11
Benim ikinci sezeryan olacak canım ondan 38 sonuna gün verdi ama göremeyiz muhtemelen o tarihi

teachervera benim de ilk sezeryanım 37+5 bu nasıl olur acaba kontrole gittiğim doktor farklı doğum yapıcağım doktor farklı doğum yapacağım doktora bu ay gidicem bize de söyler mi acaba şu gün gelin diye rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Gzdeee11
      Ben 7 haftalık iken gittim bana 15 ocak dedi doktor değiştim bende preaklamsi var dedi hedefim 35 haftayı görmek sende ama yine de sezeryan için 8 ocak diyelim dedi

irem-1999-54 kış bebesi olacağı için kışlık tulum aldım ıslak mendili beş tane hastane çıkışı üç tane emzik iki tane biberon ana kucağı süt pompası anne çantası çorbası ağız mendili falan hazır daha var sanırım aldığım. Erkenden başlama sebebim şu ekonomi de varken alma mantığındayım bu hafta aldığım şey haftaya zamlanıyor bu ay sonuna kadar beşikle bebek araba setini alacaz inşaAllah 😊

irem-1999-54 hazırlıklar bitmek üzere az kaldı 🤗 bebiş de iyi yakında hareketlerini hissedersin demişti doktor tetikte bekliyorum anlamıyorum da nasıl bisey 😅 bütün gün uyuyorum ev de aldı başını gidiyo 🤣🤣

Sedaanurr benimde 28 Ocak gözüküyor canım sen cinsiyeti öğrendin mi ben daha öğrenemedim haftaya inşallah ☺️

irem-1999-54 bir alt, bir zıbın, park yatak, ana kucağı, 1 kutu ıslak mendil dışındakiler duruyor🤣 kıyafet almıyorum kış sezonu gelsin diye hep yazlık kıyafetler var magzalarda

Yagmur981 bu benim ilk doğumum olacak nasip olursa.29aralik gözüküyor ultrasonda🙂yani 29araligi geçme ihtimalim olur mu

irem-1999-54 👋🏻👋🏻 Ocak ortası gibi inşallah doğum, çoğu şeyini aldım. Erken diyenleri dinleme, cinsiyet belli olmadıysa da ortak renklerden al kıyafet ya da diğer eksiklerden al. Fiyatlar o kadar hızlı artıyo ki son zamanlara bırakmak çok zorlar, ki bunun doğum parası vs de var