irem-1999-54 16+4 inşallah benim doğum da 14 Ocak gözüküyor kızım olacak ama henüz ben de hazırlık yapmadım bir an önce başlamayı düşünüyorum ama
Ocak ayinda doğum yapacaklar el kaldırsın
irem-1999-54 ocak sonu gibi gorunuo ama kardesim bi iki parca kıyafet aldı bi onlar war ben daha hic biseyini almadım cinsiyet tam belli olsun detaylıdan sonra baslıcam artık
irem-1999-54 maşallah ne sabırsız anne 😅
Bu ayın sonunda doğuma girme ihtimalim var daha yeni çamaşırlarını yıkadım 😅
Sen 7 aylık falan çıktın sanırım 🥴
19+6 Aralık sonu Ocak başı gibi görünüyor doğum
derin1derin ay 17+4 daha tarihimi bilmiyorum nasıl anayım bennn😂😂😂
Ocak sonu gibi gözüküyor 16.haftanin içerisindeyim cinsiyet hala belli değil ,belli olsun olsun öyle başlayacağım hazırlığa 😊
- Düzenlendi
irem-1999-54 daha xok erken diye henüz hazırlık yok 14+0 bizde saglıkla bır ekim basını gorelımde🤲🏻 Alısverıs başlarım kısmetse🥰 sezeryan olacagım için Ocak kaç olur bilmem ama görse ocagı yeter 💐
Ben 19. Haftama girdim cinsiyetimiz erkek ogrendimden beri cogu seyini aldim herseye zam geliyo bi baktimi ertesi gun ayni fiyata alamiyorum
Yagmur981 aynıyız 🙂
hemsiree yaa yorumunuz çok hoşuma gitti güldüm rabbimde sizi güldürsün 🙏🥰
Nazli09_ozgur ilk dogumum 40+5 de olmuştu bu zamaninda gelirse yılbaşında dogururz inşallah 😅
16+5 haftalık bebeğim ❤️ 🥰 Cinsiyeti belli olmadığı için Hiç bir hazırlık yapmadım ama yapmak için sabırsızlanıyorum 🤩🤩
irem-1999-54 16+6 😃 bu hafta cinsiyetini öğrendik oğlumuz oluyo. 3 hafta önce bebek arabası alarak başladık. büyük parçaları halledelim dedik 1 ayda çok zam gelmişti gördüğümüzde hep artıyor
irem-1999-54 2 ocak olabilir benimde 19+2 haftalığız ama Aralık da gelir diyor doktor. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
irem-1999-54 18+4 inşallah sağlıkla gelirler 🙏🏻
teachervera erkenden veriyorlar mı sezeryan tarihi
irem-1999-54 2. Gebeliğim ilk bebeklik daha 10.5 aylık o yüzden hiç hazırlık falan aklıma bile gelmiyor doktora bile gitmeyi unutmuşum evde idrar testi yaptım pozitif olunca gittim doktor 5+6 haftalık dedi kalp atışı dinledik daha da gitmedim şuan tam 15 haftalığız fırsat bulursam yarın bulamazsam haftaya giderim
irem-1999-54 benim de ocak ama ilk çocuğumdan kalan oyuncak, ayakkabı, banyo sandalyesi, mama sandalyesi vs var o yüzden pek hazırlık yapmayacağım😊