irem-1999-54 ocak sonu gibi gorunuo ama kardesim bi iki parca kıyafet aldı bi onlar war ben daha hic biseyini almadım cinsiyet tam belli olsun detaylıdan sonra baslıcam artık

irem-1999-54 maşallah ne sabırsız anne 😅
Bu ayın sonunda doğuma girme ihtimalim var daha yeni çamaşırlarını yıkadım 😅
Sen 7 aylık falan çıktın sanırım 🥴

Ocak sonu gibi gözüküyor 16.haftanin içerisindeyim cinsiyet hala belli değil ,belli olsun olsun öyle başlayacağım hazırlığa 😊

irem-1999-54 daha xok erken diye henüz hazırlık yok 14+0 bizde saglıkla bır ekim basını gorelımde🤲🏻 Alısverıs başlarım kısmetse🥰 sezeryan olacagım için Ocak kaç olur bilmem ama görse ocagı yeter 💐

16+5 haftalık bebeğim ❤️ 🥰 Cinsiyeti belli olmadığı için Hiç bir hazırlık yapmadım ama yapmak için sabırsızlanıyorum 🤩🤩

irem-1999-54 16+6 😃 bu hafta cinsiyetini öğrendik oğlumuz oluyo. 3 hafta önce bebek arabası alarak başladık. büyük parçaları halledelim dedik 1 ayda çok zam gelmişti gördüğümüzde hep artıyor

hemsiree bende aynıyım şunu alırım diyorum aman sonrada alsam olur diye diye hiç bişey alamadım 😂😂

irem-1999-54 2. Gebeliğim ilk bebeklik daha 10.5 aylık o yüzden hiç hazırlık falan aklıma bile gelmiyor doktora bile gitmeyi unutmuşum evde idrar testi yaptım pozitif olunca gittim doktor 5+6 haftalık dedi kalp atışı dinledik daha da gitmedim şuan tam 15 haftalığız fırsat bulursam yarın bulamazsam haftaya giderim

irem-1999-54 benim de ocak ama ilk çocuğumdan kalan oyuncak, ayakkabı, banyo sandalyesi, mama sandalyesi vs var o yüzden pek hazırlık yapmayacağım😊

Ocak 30 dedi Dr doğuma ama erkende olabilir beşik ve bebek arabası hazır suanda bebek odasını hazırlıyoruz yazlık kıyafetler alınmaya başlatıldı 2 hafta önce cinsiyetini öğrendik suan 16ya giriyoruz yarin inşallah bugün aldığın bir urun yarin hemen artıyor cevrem ne kadar hızlı davranıyorsun dese bile ben yar8n fiyatının aynı kalmicagini bildiğim için alıyorum zibinlar filan bile hazır 😁😁