17+2 haftalık tam olarak şimdi
cinsiyeti 15 haftalıkken öğrendim erkek
ben uygulamadaki ihtiyaç listesinden yola çıktım çoğunu aldım büyük parça şeyler kaldı beşik bebek arabası vs gibi
17 ocak muhtemel doğum tarihi ♥️

Canancndn hiç sormayın istediğim beşik 1600ken alıyordum cevremdekiler oo daha erken bebeği kaybedersen filan oldular almadım sonra 1 ay içinde 3300 oldu ben bi pişman bi pişman gittim başka marka aldim ve artık çevremi dinlememeye karar verdim önceden insanlar beğendikleri 5 ay sonrada alsa aynı fiyatta suan öyle değil malesef bunu anlatmaya çalışıyorum

irem-1999-54 ya bence arabadan atabaya fark var. Port bebe mesela kullanışsız bana göre. Kabin alsak ilk aylar zor olcak ki kış bebişi bizimkiler.

Canancndn evet zaten bebek arabasi ne olursa olsun zor otobuslerde saygi yok dolmuslarda saygi yok kendi aracın olucak anca oyle rahat edersin

irem-1999-54 tam 16 haftalığız geçen hafta cinsiyeti öğrendik beşiği bile aldı dedesi biz biraz erkenciyiz 😂

Nursemother yok hiç bir tahminde bile bulunmadılar. Bu yüzden heyecanım ve merakım daha da artıyor her geçen gün 🤗🤗

irem-1999-54 hazırlık için henüz erken diye düşünüyorum 25+5im Ocak sonu Şubat başı doğum nasipse cinsiyeti belli olmadı henüz

Bugün tam 17 haftalık olduk, bizim cinsiyet biraz karıştı 🙈 2 hafta sonra öğrenirim artık.
        Anneannesi beşiğini aldı fiyatlar artmadan, teyzesi de ortak renkler de kıyafet ve müslim örtüsü almış.
        Bana soracak olursanız daha hiç bişey almadım, büyük başları halletmek istiyorum.
        Bebek arabası ve dolabını özellikle malum zamlar almış başını gidiyor.
        Keşke annesi gibi kova burcu olsa da evde imparatorluğu biz sürsek babasına karşı 😅💪🏼

Gzdeee11
        Benim ikinci sezeryan olacak canım ondan 38 sonuna gün verdi ama göremeyiz muhtemelen o tarihi

teachervera benim de ilk sezeryanım 37+5 bu nasıl olur acaba kontrole gittiğim doktor farklı doğum yapıcağım doktor farklı doğum yapacağım doktora bu ay gidicem bize de söyler mi acaba şu gün gelin diye rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Gzdeee11
            Ben 7 haftalık iken gittim bana 15 ocak dedi doktor değiştim bende preaklamsi var dedi hedefim 35 haftayı görmek sende ama yine de sezeryan için 8 ocak diyelim dedi

irem-1999-54 kış bebesi olacağı için kışlık tulum aldım ıslak mendili beş tane hastane çıkışı üç tane emzik iki tane biberon ana kucağı süt pompası anne çantası çorbası ağız mendili falan hazır daha var sanırım aldığım. Erkenden başlama sebebim şu ekonomi de varken alma mantığındayım bu hafta aldığım şey haftaya zamlanıyor bu ay sonuna kadar beşikle bebek araba setini alacaz inşaAllah 😊

irem-1999-54 hazırlıklar bitmek üzere az kaldı 🤗 bebiş de iyi yakında hareketlerini hissedersin demişti doktor tetikte bekliyorum anlamıyorum da nasıl bisey 😅 bütün gün uyuyorum ev de aldı başını gidiyo 🤣🤣