• isimler
  • Bebeginizin ismi ne olucak🥰

Semaaa321 9 ay karnında taşıyan sensin kime ne.tamam ahirette ismiyle çağrılacak belki iyiliğin için söylüyorlardır ama zorlama yada gözden düşürme hoş değil.takma banada kızımın adı için saçma sapan şeyler söyleyenler oldu hiç tınlamadım.

Begum-yktnvr4 Ay okyanus çok farklı çok guzel bir isim gerçekten ilerde bence çok popülerlesir çünkü artık bıktık biz yeni nesiller eski tarz isimlerden hep aynı yeni dönemler başlıyor ve farklı isim olunca daha bence güzel oluyor çocuk için . Eski insanların ayarları yok bak hangi genc birine sorsam abartmıyorum hepsi çok çok beğeniyor ama yaşı büyük yada kendini geliştirmemis kime sorsam hep ada ne nebicim isim diyor takmiyordum bu zamana kadar ama 1 haftadır artık o salakların tepkisi üst üste gelince çok bunaldım oğlum olsaydı adını bende bulut koymak istiyordum ona bile laf ettiler herzaman ki gbi

İnşeAllah bir oğlum olacaq adın Ayxan qoyacam Allahın izni ilə

Mermaiddd ya iyiliğim için demiyorlar tavırlarını söyleyis tarzlarını görseniz resmen dalga geçip alay ediyorlar . Zaten öteki tarafta göbek ismiyle cagrilcakmis diye biliyorum ben yanlış duymadiysam dedim göbek isminide guzel bi dini açıdan anlamı iyi bir isim seçeyim normal ismi de ada olsun ama yok millet sapitmis kalpleride kendileri gbi kararmış

Bir oğlum adı İbrahimTekin kızımız olacak nasipse adını Leyla koyacağız

Rnp Kuzenimin ismi çok hoş bence 17 yaşında çevrede kimsede yok ve duyulmamış bi isim 🤗Rahman suresi 27. Ayette geciyormus yazel celali vel-ikram diyoruz ya oradan geliyor

• Rnp bunu yanıtladı.
      • Rnp bunu beğendi.

Defneazra benım bebısıme koydugum ısmıde asırı dalga gectıler herkess kendı aılem esımın aılesı hatta esım bıle yadırgadı suan herkes alıştı doguran sensin babasıyla hem fıkır olmak dısında bir slrumlulugun yok bence de

Esrannee işte hata yapıyoruz kararli olmamız lazım ama öyle bir tepki verme şekilleri varki elde değil şüpheye düşmenin. İçine ne siniyorsa onu koy ve doğana kadarda kimseye deme

Semaaa321 ada ismine bile laf eden varsa hâlâ ne diyim🤦🏼‍♀️ ben de Eliz Mavi koyucam inşallah. İnsanların neden mavi, renk adı, sonrakileri de yesil pembe koy demeleri beni sinir ediyor. E kalkıp “sen ne anlarsın vizyonsuz” da diyemiyorum🤣

dilekom yaa öylemi ben bilmiyordum bunu ateş demir tarzı isimlerin pek iyi olmadığıni biliyordumda diğerlerini bilmiyordum cok teşekkür ederim 🤍

mavismom1 ya evet gıcık olmamak elde değil kendi çocuklarına koydukları isimlere bakmadan gelip linclemeleri gülünesi ama işte gene takmıyorum da değil arada