Baharshin takmıyordum ama inanın üst üste gelince gerçekten insan etkileniyor elimde değil
Bebeginizin ismi ne olucak🥰
Semaaa321 evet hamilelikte dahada etkileniyo insan ama umursama o senin bebeğin kimseyi ilgilendirmez
Baharshin Âmine 😸
Baharshin benim kızım oluyor adını Akça koyduk :)
Baharshin aynen bakalim ya inşallah umursamamaya calisicam
Semaaa321 vallahi şu an bizde isim arayışındayız. Soranlara bulduğumuz isimleri söylediğimiz de sizin gibi saçma sapan tepkiler aldık. Tek dediğimiz şakaya buldurup size ne kız bizim kızımız istediğimizi koyarız oluyor. Artık zaten söylemiyoruz henüz düşünüyoruz bulamadık diyoruz. Çünkü insanlar her şeye muhalefet olmayı seviyor. Çok isteyen kendi gitsin yapsın dini isimler koysun çocuğuna.
Baharshin Defne koyucam insallah🙏
Baharshin
Ömer Aslan koyacağız 😌
Baharshin Erva 🐣🐥
Aynur1215 ya iste okadar zoruma gidiyor ki artık cevap bile vermiyorum demek istemiyorum . İsim çok önemli insan gbi isim koyun bu ne diyorlar . Yani ne var ada isminde onu anlamıyorum abartiyolar hep aynı standart isimlere alışmışlar dini bi isim istiyorlar farklı bi isim duyunca alay ediyorlar dusuncesizce. İnanın takmiyordum bende İstanbula tatile geldim akrabalarıma 1 haftalığına allahim kim duysa sürekli alay sürekli bi laf sokma 1 haftadır geldiğime gelecegime pişman oldum
Semaaa321 benim de 2 ayım kaldı malesef aynı şekilde hangi isim hoşuma gitse daha alışamadan bir kulp takıyorlr hemen surat büzüştürüyorlr her bulduğum isme biri birşey diyor 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Defneazra benimde 2 ayım kaldı herseyi ada diye yaptirdim ama okadar bıktım ki tepkilerden çok soğudum isimden. yapıyorlar ya diyorum ya geri kafalarda kalmışlar hepsi insanın anca hevesini kırmakla mutlu oluyorlar . Ben şuana kadar kimseye ismi begenmesem bile asla nebicim isim falan filan diye tepki vermedim guzelmis sizin karariniz siz begendiyseniz bencede güzel der konuyu uzatmazdim ama bana karşı bu tarz şeyler olunca moralim çok bozuluyor .
Defneazra benimde oyleler artık takmıyorum ben 4 ayım kaldı benimde insallah
Baharshin kızımız olacak inşallah EFLİN HÜMA 🐣 koyacağız 🥰
Kızım olucak Allah’ın izniyle Elif Cemre ❤️
Ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama kızım olsun çok istiyorum ismi de hazır Efla ya da Lila
Eylül ipek olucak Allah nasip ederse 🤍
Baharshin Muhammed Ali