• isimler
  • Bebeginizin ismi ne olucak🥰

Biz de erkek için Kayra,kız için şu an Doğa düşünüyoruz.Normalde eşim Umay istiyordu anlam olarak çok güzel ama söylenişi bir tık kaba geldi bana

Baharshin Kız olursa Nil Aden erkek olursa Atlas Arda🥰 tabi cinsiyeti bilmiyoruz çok kıpır kıpır 4 Ay iki haftalık olduk inşallah öğreniriz

Semaaa321 ben de sırf bu yüzden ailelere arkadaşlarımıza bile söylemedim.eşimle boyle karar aldık herkes doğumda öğrenecek.hatta buraya yazmıştım dayanamayıp kendini bilmezin biri hayvan ismi dedi düşünün artık kadın kadına bile yapıyor bunu hamile halimle cok üzüldüm o yüzden paylaşmamakta fayda var

Baharshin benim oğlum olacak ismini çok şükür ki sonunda belirledik ilhami miraç koyucaz inşallah

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Semaaa321 kimin ne dediğine hiç takılmayın ada ismi gayet güzel bana göre hic bi zaman eskimicek bi isim :) eskilere hic takılmayın adı üstünde eskiler orda kalmış onlar yeni isimlere açık olmuyolar hic takılmayın bunun icinde kendinizi üzmeyin sağlıkla kucagınıza alacagınız günü bekleyin mutlulukla 🥰

Seymabebek birine anlamı yok diyorlr birine hoş değil iki isim uyumsuz tek isim sade bir ton yorum insanlar çok garip bende soğuyorum etkileniyorum öyle olunca 🤦🏻‍♀️

Hicran-01 Bizim daha cinsiyetimiz belli degil ama kiz olursa ismimiz belli ada mira olacak insallah :) adanin yanina ikinci isim icin mirayi onerebilirim :) ya da nilda.

Giezem baba ismi başa gelicek yanına isim ekleyebilirmişi öyle diyor eşim 😂😂

Begum-yktnvr4 çok teşekkür ederim inanın bana çok güzel moral oldunuz Allah razı olsun 🤲💞🥰

Aysebazt herseyi diyorlar nolcak ismi diyorlar ada diyorum ne ne ne adak mi diyorlar salak bunlar ya bende çok üzüldüm ama soylemicem artık bende kimseye

Semaaa321 bende kayınvalideme söyledim bugun kız olursa rana olucak diye , kayınbaban kıza o isme diyor ben beyza ismini seviyorum fikriniz değişir oğlumla diyo