Semaaa321 Çok özür dilerim ama gerizekalı insanlar işte karışmaması gereken her şeye saygısızca müdahale etmeyi fazla seviyorlar. Siz hiç kendinizi üzmeyin. Dediğim gibi gerekirse şaka yoluyla karşılığını verin susturun. Siz üzüleceğinize onlar üzülsün.
Bebeginizin ismi ne olucak🥰
Baharshin Eymen bulut 🤗❤️
İlkim Azra olacak Allah izin verirse 😘
aylinpalaa Mihra 🐣
Dünya tatlısı bir kızım olacak ve abisi adını DÜNYA 🌎 koydu bile
Bizim de kızımız oluyor ve ismini LİDYA koymaya karar verdik🌸🌸
Kızım olucak Allah nasip ederse Liya koymayı düşünüyorum yanına bir isim ekliyip eklememek arasındayım sizce ne yapmalıyım kızlar
Baharshin kuzular benim hamileliğim kuran da çıktı ve erkek beğem olacağı adının da İsmail peygamberden alınarak İsmail olması gerektiği söylendi. Henüz cinsiyet belli değil erkek olursa Ali İsmail ❤️🙏 kız olursa Zeynep Arya ❤️ Diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah 🙏
Kızlar yazel ismi nasıl bazi yerde yazmaktan gelio anlamı bazi yerde gunahsiz kul diye geçiyo
14+5 doktorumuz kız gördü gibi ama kesin değil kız olursa Elizan koyucam ismin anlamı uzaktan duyulan ezan sesi demekmiş yanına da Deniz koyucam Denizde uzaklardan duyulan ezan sesi olarak bağdaştırdık bakalım hayırlısıyla 💖
Lavin olacak son 20 günümüz kaldı hayırlısıyla
Aynur1215 aynen öyle çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın içim rahatlıyor sayenizde Allah razı olsun 🤲💞😇
Gulcann0 başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah Allah sabrını arttırsın 😔
Syt061 kulaklarımı tıkadım artik gerekirse cevaplarını vericem 😊
Nrgzhn insanin üstüne öyle geliyorlar ki sinir olmamak elde değil sağlıcakla soylemicem artik kimseye soylersem bile tepki alırsam cevabıni vericem hep sustum hata etmişim
Baharshin Kaan koyduk biz
Ecemhiram haklısınız oyle yapicam artik. nare ismi nekadar naif kibar bi isim maşallah Rabbım bagislasin inşallah kaderide ismi gbi güzel olsun 💞🥰
Semaaa321 9 ay karnında taşıyan sensin kime ne.tamam ahirette ismiyle çağrılacak belki iyiliğin için söylüyorlardır ama zorlama yada gözden düşürme hoş değil.takma banada kızımın adı için saçma sapan şeyler söyleyenler oldu hiç tınlamadım.