Iremm__ Anında rahatlayacaksın bak gör hemen etki ediyor birkaç defa tekrarla geçecek İnşAllah 🌸
Mantar enfeksiyonu
Iremm__ olmaz canm ben yapiyodum ilk hamileliğimde şükür bunda olmadı
MeralMine 1 litre suya 1 su bardağı çok gelmiyo ben hep yapardım ilk hamileliğimde
minisinannesiiii canım yukarda 1 litre yazmamişin direk ilik suya yazmişin 😅
MeralMine he olabilir o ara oğlanla cebelleşiyoduk sinirlerim tepemdeydi 😀
minisinannesiiii tamam canım teşekkür ederim 🌸
Iremm__ en kesin çözüm fitil bence tabi doktorunuza danışın bende hamilelikte 2 defa kullandım rahatladım çok şükür
Symgurbet ben de bu dertten muzdaribim. İdrar kültüründe candida mantarında üreme olmuş. Drum WhatsApptan fitil yazmış. ama kullanmaya korkuyorum. İlk dogumda oğlumda fitil kullandığım gece suyum geldi. Fitil mi tetikledi yoksa o gün çatı muayenesi yapılmıştı o mu tetikledi bilmiyorum ama kullanmaya korkuyorum. Çok ilerlemiş durumda ki kasıklarımda da var. Kasintidan ölüyorum. Yarın tekrar doktorumla yüzyüze görüşüp soracağım.
tayincianne aynen doktor daha iyi bilir sormak lazım
Bana dediler fitili yaparken kutudan çıkan çubukla değil parmaklarınla yerleştir vajina ya gece uyumadan yaparsan daha iyi olur bir kutuda 2 tane vardı 1. Yi 25. Hafta da yaptım 2. Yi de 31. Hafta da yaptım çok şükür mantarın tamamen bitti enazindan kaşınmam bitti zaten göremiyorum artık ne durumda 😅 darısı size diyim ama her fitil olmaz dediğim gibi doktora danışmadan kullanmayın
sizi en iyi ben anlarım ,2 senedir her ay 3-4 kere özelikle geceleri kaşımtı başlardı naleett bişey,ilişkiden soğuma sebebi, nasıl geçtiğini söylüyorum uygulayın, doğal bi yerden arı sütü bal polen propolis karışımı alıyorsunuz,ben mfk doktor önerisiyle ,instagramdan @suatkaya0854 hesabından aldım ,bir de özellikle alıç sirkesi önermişti ,onu da aldım,trendyolda var köyceğiz markasına ait, 2 ay her gün düzenli kullandım,bal karışımından 1 tatlı kaşığı yedim,sirkeden bi yemek kaşığı alıp suya karıştırıp içiyorsunuz,aralıksız deneyin gerçekten bir daha hiç uğramamak üzerine geçiyor🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😁rabbime şükürler olsun ,Allahım kimseye yaşatmasın🤲🏻 Ve ek bilgi ver mişti doktor,kadınların idrar yolu enfeksiyonu olmasının sebebi mantardan kaynaklı olmasındanmış,yani flora bozuk olduğunu gösteriyor,bağırsaklarınızın da bozuk olduğunu gösteriyormuş