Merhaba kızlar, hamile kalmadan önce vajinal mantar enfeksiyonum vardı. Ama hamilelik boyunca hiç yaşamadım bu sıkıntıyı. Şimdi son dört beş günüm kaldı ama iki gündür kaşıntıdan mahvoldum. Ben sabrederim bi şekilde ama çocuğa bir zararı var mıdır sizce? Yarın doktora soracağım ama yine de duramadım sorayım dedim. Kalıntı mahvetti beni 😞
Mantar enfeksiyonu
Bebeğe Bir zararı yok olacağını da sanmıyorum. Travazol krem kullanabilirsin doktoruma mesaj attım bende rahatsız olduğum için travazol kullan dedi. Geçmiş olsun 🌸
Iremm__ sirkeyle yıkayabilirsiniz hem mikropları öldürür hemde kaşıntıyı fena rahatlatiyo isterseniz ılık suya 1 bardak sirke dökün onunla yıkayın isterseniz saf sirkeyle anında kesiyo kaşıntıyı
Aynenn sirkeli su ile yıkayın bende öyle atlattım çok iyi geliyor ..
Kleopatra- travazol kullanıyorum aslında canım ama içeri boyutta olduğu için İnan hiç faydası olmuyor. İçten gelen bir kaşıntı. Teşekkür ederim ilgin için 🌺
minisinannesiiii ay deneyeyim ya, zararı olmaz demi? Çünkü son günlerim artık o yüzden çekiniyorum
Iremm__ sirkeli su dök kadın doğum doktorları söylüyor ben yaptım 2 günde bitti
Iremm__ bir bardak sirke çoktur 1 büyük su bardağına 1 kahve fincanı sirke koyun yeter. Saf sirke de tahriş edebilir.hatta ev yapımı sirkeniz carsa daha da iyi
Iremm__ tabi , dr ebru zulfikaroğlu idi sanırım okudum ,önce ben kurtuldum sonra annem yıllardır kremlerle geçirememişti böyle kurtuldu
Iremm__ Ne demek rica ederim🌸 Sirkeyi azıcık suyla karıştırıp bez yardımıyla silin oda çok iyi gelecektir.
Iremm__ Anında rahatlayacaksın bak gör hemen etki ediyor birkaç defa tekrarla geçecek İnşAllah 🌸
Iremm__ olmaz canm ben yapiyodum ilk hamileliğimde şükür bunda olmadı
MeralMine 1 litre suya 1 su bardağı çok gelmiyo ben hep yapardım ilk hamileliğimde
minisinannesiiii canım yukarda 1 litre yazmamişin direk ilik suya yazmişin 😅
MeralMine he olabilir o ara oğlanla cebelleşiyoduk sinirlerim tepemdeydi 😀