Mantar enfeksiyonu
Bebeğe Bir zararı yok olacağını da sanmıyorum. Travazol krem kullanabilirsin doktoruma mesaj attım bende rahatsız olduğum için travazol kullan dedi. Geçmiş olsun 🌸
Iremm__ sirkeyle yıkayabilirsiniz hem mikropları öldürür hemde kaşıntıyı fena rahatlatiyo isterseniz ılık suya 1 bardak sirke dökün onunla yıkayın isterseniz saf sirkeyle anında kesiyo kaşıntıyı
Aynenn sirkeli su ile yıkayın bende öyle atlattım çok iyi geliyor ..
Kleopatra- travazol kullanıyorum aslında canım ama içeri boyutta olduğu için İnan hiç faydası olmuyor. İçten gelen bir kaşıntı. Teşekkür ederim ilgin için 🌺
minisinannesiiii ay deneyeyim ya, zararı olmaz demi? Çünkü son günlerim artık o yüzden çekiniyorum
Iremm__ sirkeli su dök kadın doğum doktorları söylüyor ben yaptım 2 günde bitti
Iremm__ bir bardak sirke çoktur 1 büyük su bardağına 1 kahve fincanı sirke koyun yeter. Saf sirke de tahriş edebilir.hatta ev yapımı sirkeniz carsa daha da iyi
Iremm__ tabi , dr ebru zulfikaroğlu idi sanırım okudum ,önce ben kurtuldum sonra annem yıllardır kremlerle geçirememişti böyle kurtuldu
Iremm__ Ne demek rica ederim🌸 Sirkeyi azıcık suyla karıştırıp bez yardımıyla silin oda çok iyi gelecektir.
Iremm__ Anında rahatlayacaksın bak gör hemen etki ediyor birkaç defa tekrarla geçecek İnşAllah 🌸
Iremm__ olmaz canm ben yapiyodum ilk hamileliğimde şükür bunda olmadı
MeralMine 1 litre suya 1 su bardağı çok gelmiyo ben hep yapardım ilk hamileliğimde
minisinannesiiii canım yukarda 1 litre yazmamişin direk ilik suya yazmişin 😅
MeralMine he olabilir o ara oğlanla cebelleşiyoduk sinirlerim tepemdeydi 😀
minisinannesiiii tamam canım teşekkür ederim 🌸