hayallliiim 13+3 erken demişti 15 haftalık şuan bı hafta daha durup gidiyim diyorum
14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗
Ogretmenanneyim ayyy anlamadım kusura bakma o sırada telefonla konuşuyodum bide 😂 sadece bebek arabasıyla puseti aldık takım olarak Eylül’de izne gidicez dönünce almaya başlarım listesi hazır 🥰 sen aldın mı hiç bi şeyler
hayallliiim Yok cnm 7 yaşında bı oglum var ikinci gebeliğim oğlum gostermemisti 7.5 aylık ogrenebilmistik cinsiyetini kaç doktora gittim göstermedi
inci_tanesi ayyy sağlıkla birde kızın olsun inşallah mübareğiyle
inci_tanesi inşallah gösterir gönlünce olur canmmm
- Düzenlendi
ezgikrby olsun canım önemli değil 🥰 ben daha hiç bisey almadım ama bu ayın 15 inde park yatağını ve arabasını alicam sanırım 🥰 az cok baktım birseyler aklımda oluştu en azından. Araba ne aldınız
Ogretmenanneyim biz de dönünce ilk park yatak alıcaz 🥰 E-bebek’ten Baby Plus Galaxy bebek arabasını aldık pusette yanında siyahını bebek arabası olarak da Prego düşünüyoruz ama tükenmiş neredeyse renkleri siz hangine baktınız
ezgikrby park yatak kraft marka 2300 tlymis civilden gidip bakicaz. Bebek arabasına da gidince bakicaz çünkü hiç bilmiyorum nazil birsey almam lazım vs🐣 isim düşündün mü
Ogretmenanneyim onu da görmüştüm iyi bakalım 🥰 ben de hiç bilmiyodum bebek arabası için ama E-bebekte çok yardımcı oldular şekil olarak kalite olarak aldığımızı çok beğendik evde de denedik tavsiye edebilirim 💛 çok kararsız kalıyorum ya isim konusunda ama Mira, Aden, Lina falan kaydetmiştim notlara en zoru isim 🤦🏼♀️ Siz düşündünüz mü
Ogretmenanneyim %70 erkek dedi haftaya kontrol var bakalım netleşir
- Düzenlendi
ezgikrby güle güle kullanmak nasip olsum inşallah 🥰 bizim ilk muayene de cinsiyeti bilmeden belliydi duru olacak ismi 🥰 eşim cok beğeniyor benimde içime sindi. Mira güzel bi seçenekmis
Ogretmenanneyim teşekkür ederim sizin için de öyle olsun 🥰 Duru ismini çok seviyorum adı gibi güzel olsun hayatı da inşallah 🙏🏻 Kaç yaşındasın bu arada
ezgikrby amin inşallah 🥰27 yaşındayım sen
Ogretmenanneyim ben de 26 🥰
ezgikrby ne güzel yaşıt sayılırız 😇💜
Ogretmenanneyim öyleymişiz tanıştığıma çok memnun oldum 🥰
ezgikrby bende memnun oldum detaylı ultrason zamanı falan haberleşelim inşallah 🤩
Ogretmenanneyim tamam mutlaka 🥰 benim posttan ulaşırım 😂 hahah
ezgikrby anlaştık 🤩