• Gebelik
  • 14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗

Ogretmenanneyim ayyy anlamadım kusura bakma o sırada telefonla konuşuyodum bide 😂 sadece bebek arabasıyla puseti aldık takım olarak Eylül’de izne gidicez dönünce almaya başlarım listesi hazır 🥰 sen aldın mı hiç bi şeyler

hayallliiim Yok cnm 7 yaşında bı oglum var ikinci gebeliğim oğlum gostermemisti 7.5 aylık ogrenebilmistik cinsiyetini kaç doktora gittim göstermedi

ezgikrby olsun canım önemli değil 🥰 ben daha hiç bisey almadım ama bu ayın 15 inde park yatağını ve arabasını alicam sanırım 🥰 az cok baktım birseyler aklımda oluştu en azından. Araba ne aldınız

Ogretmenanneyim biz de dönünce ilk park yatak alıcaz 🥰 E-bebek’ten Baby Plus Galaxy bebek arabasını aldık pusette yanında siyahını bebek arabası olarak da Prego düşünüyoruz ama tükenmiş neredeyse renkleri siz hangine baktınız

ezgikrby park yatak kraft marka 2300 tlymis civilden gidip bakicaz. Bebek arabasına da gidince bakicaz çünkü hiç bilmiyorum nazil birsey almam lazım vs🐣 isim düşündün mü

Ogretmenanneyim onu da görmüştüm iyi bakalım 🥰 ben de hiç bilmiyodum bebek arabası için ama E-bebekte çok yardımcı oldular şekil olarak kalite olarak aldığımızı çok beğendik evde de denedik tavsiye edebilirim 💛 çok kararsız kalıyorum ya isim konusunda ama Mira, Aden, Lina falan kaydetmiştim notlara en zoru isim 🤦🏼‍♀️ Siz düşündünüz mü

ezgikrby güle güle kullanmak nasip olsum inşallah 🥰 bizim ilk muayene de cinsiyeti bilmeden belliydi duru olacak ismi 🥰 eşim cok beğeniyor benimde içime sindi. Mira güzel bi seçenekmis