• Gebelik
  • 14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗

Rabishanim yaa allah yardımcın olsun canım bende genç analardan olup artık yaş 32 yi bulmus biriyim😂 3.bebeğim bu 2 kızım var inşallah herşey yolunda gider saglıklı sekilde kavusursunuz 🥰🥰🤗🤍

Bilgeszr ooo 3. Mü☺️Maşallah.bence gayet gencsın♥️ Ben 2 tane yeterli dıom sımdılık ılerde değişmez umarm fıkrım😂

Kbr bu hafta kontrolum insallah gosterir cok erken ogrenenler varmis burda sasirdim🤭

• Kbr bunu yanıtladı.

Bilgeszr Amin canim 🥰 inşallahh hepimizin gönlüne gore saglikli sihatli evlatlar nasip eder Rabbim❤

Bhrsn bende oğlumu 10 ya da 11 de öğrenmiştim bu cok nazlı bir fındık

Rabishanim çok teşekkür ederim ❤️ben 3.falan istemiyordum nettim ama bi anda fikrim değişti 😂😂🤭🙈 hayalimiz 3 evlat sahibi olmaktı duygusal kapıldım 😅
          Şimdiden iyiki dıorum 🥰

Burcu_asf yarın 15 oluyorum bende heyecanlıyım cinsiyeti merak ediyorum 2 kızım var bakalım 3 numaram ne 🥰 Allah gönlüne göre versin inşallah

Bilgeszr vallamı🙈😍ay ne mutlu sana o halde♥️Ben 2. Den sonra bağlatmayı dusunuom sıkıntılı gebelıklerım cnku.2 tane yeter dıyoruz oyuzden bız🙈

Rabishanim 🥰❤️ Allah herşeyi gönlünüze göre versin canım 2 evladın var o duyguyu tatmışsın ne güzel ❤️✨