- Düzenlendi
cansualisa ayy maşallah Allahım hayırla saglıkla kavuştursun cinsiyet öğrendiniz mi 😍 sende hoşgeldin 🤗
cansualisa ayy maşallah Allahım hayırla saglıkla kavuştursun cinsiyet öğrendiniz mi 😍 sende hoşgeldin 🤗
melina2020 bizde 16+2🥰
inci_tanesi 14+3 te öğrenmiştim 🤗
Kader_yldrm bakalım bnmki ne yapacak 16 olunca gidcem taramaya umarım gösterir 😂
Bilgeszr öğrendik kuzum erkek😍 hoşbuldum
Kuskoysunlaryoluna Yaa ne güzel hayırlı olsun bana 16 17 net olur demişti gitsemmi yoksa 15 haftalık olduk bugün
Ogretmenanneyim ayy yorumlara bakarken burda da karşılaştım seninle 🙈 biz de bugün 16 olduk aynı gidiyoruz zaten kullanıcı adından aklımda kalmışın 😅 nasıl gidiyo hamilelik 🐣
ezgikrby Ay biz daha önce konuşmuştuk muyduk hatırlayamadım özür dilerim 🙊 iyi gidiyor cok şükür senin nasıl gidiyor 🥰
ezgikrby hatırladım hatırladım konuşmuştuk daha önce çok özür dilerim ya 🥰💜 bundan sonra unutmucam söz
Ogretmenanneyim evet benim açtığım postta ikili test zamanı konuşmuştuk cinsiyetini de öğrenmişin o da aynı bizim de kızımız olucak inşallah 🙈🥰❤️
ezgikrby ayy ne güzel 🥰 ne zaman gittin en son muayeneye
14 +6 dan selamlar
Ogretmenanneyim 20 Temmuz’da gitmiştim bi sonraki de 19 Ağustos’ta sen ne zaman gittin 💚
inci_tanesi 12+0 da bana doktorum çok net gösterdi pozisyon çok müsait kesin dedi çok emindi özele gidiyorum cihazı iyi
hayallliiim Bana 13 haftalık çok erken olduğunu söylemişti cinsiyet için hayırlısı artık
ezgikrby 27 temmuzda gitmiştim yarin bir daha gidicem yani 2 hafta arayla gitmis olcam 🙊
inci_tanesi amin kuzum küçük haftalarda çok net olması lazım pozisyonun dedi doktorum bizimki pat gösterdi valla🤣🙈sağlıkla gelsin inşallah