• Gebelik
  • 14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗

cansualisa ayy maşallah Allahım hayırla saglıkla kavuştursun cinsiyet öğrendiniz mi 😍 sende hoşgeldin 🤗

Yagmur61 aramızda 1 gün var masallah🤗 bu ara bnmde belim ağrımaya başladı rahatsız edici değil ama rahim büyüdüğü için olabilir mi ki

Kader_yldrm bakalım bnmki ne yapacak 16 olunca gidcem taramaya umarım gösterir 😂

Ogretmenanneyim ayy yorumlara bakarken burda da karşılaştım seninle 🙈 biz de bugün 16 olduk aynı gidiyoruz zaten kullanıcı adından aklımda kalmışın 😅 nasıl gidiyo hamilelik 🐣

ezgikrby Ay biz daha önce konuşmuştuk muyduk hatırlayamadım özür dilerim 🙊 iyi gidiyor cok şükür senin nasıl gidiyor 🥰

Ogretmenanneyim evet benim açtığım postta ikili test zamanı konuşmuştuk cinsiyetini de öğrenmişin o da aynı bizim de kızımız olucak inşallah 🙈🥰❤️

inci_tanesi 12+0 da bana doktorum çok net gösterdi pozisyon çok müsait kesin dedi çok emindi özele gidiyorum cihazı iyi

inci_tanesi amin kuzum küçük haftalarda çok net olması lazım pozisyonun dedi doktorum bizimki pat gösterdi valla🤣🙈sağlıkla gelsin inşallah