Zarifeee kaçıncı gün embriyosuydu sizin donmuş embriyo mu taze transfer mi bu ay benim de transferim var doktorum 1 ay rahim dinlendin öyle transfer yapalım dedi çok heyecanlı ve birazda endişeliyim tutar mı tutmaz mı diye 3 yıldır negatif görmekten

Ysayse ben de aynı kaderi paylaşıyorum sizin yollardan biz de geçtik🥰Semra hoca umudumuz oldu❤️

Sudekc Amin canım benim bende 1 hafta oldu başlayalı iğne oluyorum. Allahım kucağı almayı nasip etsin inşallah ☺️

denizmanzarasi Canı tatlı biri olmayarak ve iğneden korkmayıp hoşlanan biri olarak zaman zaman iğneyi yaparken ağladığım olmuştur artık yeter diye özellikle 6-7 kez denerken girmedikce içine..

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸 bende tüp bebek sayesinde ilk denemede hamile kaldım şuan daha çok yeniyiz 4+5 stres yapmamak lazım herşeyin zamanı var ol diyince oluyor Allaha bırakmak gerekiyor darısı başına inşallah canım 🤲🏻

ssabriye çok dikkat et biz çok uğraştık ilkte hemen olsun inşallah senin 🙏 evet canım ilk bebeğimiz olacak

burcu_1322 6 embriyomuz vardı 3 transfer oldu 3 nü donduruldu.Taze transfer yapıldı çok şükür ilk seferde pozitif oldu ve kalp atışını duyduk 🤲🏻

Zarifeee önce Celalettin Peru hocamız sonra Semra hocamız bizim gibi umutsuz hastaların umudu oldu Allah ikisindende razı olsun.

denizmanzarasi 1 yıl kullandım ben. İlki 7+4 de kürtaj oldu. İkincisi doğdu şimdi 6 ay 3 günlük. Allah size de nasip eder inşallah emeğiniz boşa çıkmaz

Ysayse bende transfer sürecindeyim bu ayın sonuna doğru olacağım inşallah. Oskar beydeyim ben. Bizde genetiğe gönderdik. Ama alife bana biraz ilgisiz gibi geldiler. Zor ulaşılabiliyor. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Lokman evet hastanede çok eksikler var bilgilendirme sıfır, hasta yoğunluğu çok ama Osman hoca çok iyi biz çok memnunduk.