Donesss benim de dondurulmuş olacak ohss riski olmasın diye kaç yumurta saydı sizde şuana kadar?
Tüp bebek tedavisi olanlar
denizmanzarasi bana sadece çok gzl buyumusler dedi 11 ml 12 ml di sizn ?
Donesss bana da net bir şey demedi ama ohssden korkuyordum olmazsın merak etme o kadar yumurta yok dedi 🤔
Bende kullandım ohss olmadım fazla toplanmasına rağmen .Sadece ıkı gün adet olacakmıs gıbı agrım oldu ılac atmadan dayandım ona da
denizmanzarasi yumurtalar büyüdüğü içinde yapıyor o ağrıyı inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir 🤗
denizmanzarasi ayy çok zor çok inşallah Allah’ım emeklerimizi boşa çıkarmsn 🙏🏻 Haftaya transferim olacak inşallah
denizmanzarasi Allah tamamına erdirsin insallah ben de ilk denememde hamile kaldim 25.haftadayim 😊🙏
Melekkkkkkar güzel sonuclar alırsın Allah’ın izniyle bol bol dua edelim 🌺🫶❤️🔥
Zarifeee hiç sperm yok muydu yani
Mucizemibekliyorum_ evet hiç yoktu. Sonra tek tük çıkmaya başladı
Mucizemibekliyorum_ evet yoktu 3 kere tese oldu bulunamadı en son rabbim karşımıza celalettin Peru hocamızı çıkardı 2 yıl tedavi sonu normal sperm çıkışlarımız oldu ankara alife hastanesinde Türkiye’nin en iyi embriyoloğu Semra Sertelin titiz çalışması sonucu çok şükür şuan hamileyim🤲🏻
Donesss başkent tayfun çok benim doktor da medline gidiyordum maddi olarak zorladı başkente geçtim. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda maddi manevi zor bir surec❤️
Zarifeee kaçıncı gün embriyosuydu sizin donmuş embriyo mu taze transfer mi bu ay benim de transferim var doktorum 1 ay rahim dinlendin öyle transfer yapalım dedi çok heyecanlı ve birazda endişeliyim tutar mı tutmaz mı diye 3 yıldır negatif görmekten