• Gebelik
  • Hamileyken psikolojinizde neler değişti?

Ucrub-sulo ve bu duygunun gerçek olduğuna inanıp sürekli böyle gidecek ben yapamam ölmeliyim gibi bi süreç geçirdim. Şimdi şimdi hormonal olduğuna hamilelikle alakalı olduğuna ve geçeceğine ikna oluyorum.

Mihrisah20200 hiç tuhaf değilsin hepimiz öyleyiz. Ben 1 aydır çıkmıyorum tlfnu da uçak modu aldım kimseyle konuşmuyorum insan sözüne tahammülüm yok gerçekten

Ykme1820 ay benim öküz de azıcık mutlu etmeye çalışsa belki öfkem diner diyorum.. yetmiyor mu demek?

Hlycngz ve bu gerginliğin mantıklı açıklamaları var her zaman. Sende de böyle mi? Yani başkası için önemsiz bir laf ben diyom ki ‘sana bunu anlatmıştım bilerek yaptın demek ki beni sevmiyon defol git’ öyle bi tahammülsüzlük anlatmak ifade etmek zor

balkizinbebegii aklıma gelen en ufak olumsuzluğu deve yapıyorum, herkese eşime bile kinleniyorum tahammülüm yok ,kesinlikle tam bir ağlak oldum herşeye ağlıyorum

Ebbruc tahammül azdı sabırsızdım şimdi tamamen bitti. Ben de sürekli aynı cümleyi kuruyorum. Bulantı fln yok ama hamilelikle beraber öfke patlamaları ve tahammülsüzlük hat safhada

Soncul ya ben de tam tersi oldum her gün gelse her gün isterim.. acaip bi vücut yapısı oluştu ama hiç de gücüm yok. İnşallah 3. Ayla düzelir diye bekliyorum

iremsknn evet tek taraflı olmuyor. Sürekli ben anlayışlı olup alttan alamamm. Bugüne kadar çok şeyi gözarfı ettim sinirime rağmen toleranslı davrandım. Şimdi de o beni anlamak için uğraşsın azıcık da o anlayışlı olsun idare etsin ağzından çıkan lafa dikkat etsin. Kadın olarak yeterince hassas ve düşünceliyiz zaten. Hormonal değişiklik yaşadığımız şu süreçte de beyler azıcık hassas düşünsün. Erkek düşünmez diye bişey de yok. Herkese aklı yetiyo annesini kardeşini herşeyi düşünüyor herkese yetiyor da bana gelince mi erkekliği tutuyor.. ben bunu kabul etmiyorum

suscarparimm oo maşallah. Ama hep 3. Ayda geçer diyolar yalan mı yani 🥺 ben bu öfkeyle 9 ay gidersem vay kocama vay vay.. 😅

balkizinbebegii ben çok sakin kaldım yaa normalde baya gergin sinirli biriyimdir ama eşimden beklentilerimi bildiğin sıfıra indirgemişim varsa yoksa benle bebekim😂 o yüzden sanırım kafa rahat