suscarparimm 8 hafta ben de böyleydim. Bu hafta artık iştahım kapanmaya başladı ama öfke artarak devam ediyor
Hamileyken psikolojinizde neler değişti?
Ucrub-sulo ve bu duygunun gerçek olduğuna inanıp sürekli böyle gidecek ben yapamam ölmeliyim gibi bi süreç geçirdim. Şimdi şimdi hormonal olduğuna hamilelikle alakalı olduğuna ve geçeceğine ikna oluyorum.
Mihrisah20200 hiç tuhaf değilsin hepimiz öyleyiz. Ben 1 aydır çıkmıyorum tlfnu da uçak modu aldım kimseyle konuşmuyorum insan sözüne tahammülüm yok gerçekten
Hamaratpanda kıyamam 💞 nasibmiş akıbetiniz hayrolsun
balkizinbebegii kimmseyi istemiyorum hiç birşeye halim yok darma duman oldum kısacası depresyondayımm 🤐
balkizinbebegii aklıma gelen en ufak olumsuzluğu deve yapıyorum, herkese eşime bile kinleniyorum tahammülüm yok ,kesinlikle tam bir ağlak oldum herşeye ağlıyorum
esra6338 canım sen bensin ölmeliyim e kadar gidiyor durum
esra6338 26+6 dayım ben
iremsknn evet tek taraflı olmuyor. Sürekli ben anlayışlı olup alttan alamamm. Bugüne kadar çok şeyi gözarfı ettim sinirime rağmen toleranslı davrandım. Şimdi de o beni anlamak için uğraşsın azıcık da o anlayışlı olsun idare etsin ağzından çıkan lafa dikkat etsin. Kadın olarak yeterince hassas ve düşünceliyiz zaten. Hormonal değişiklik yaşadığımız şu süreçte de beyler azıcık hassas düşünsün. Erkek düşünmez diye bişey de yok. Herkese aklı yetiyo annesini kardeşini herşeyi düşünüyor herkese yetiyor da bana gelince mi erkekliği tutuyor.. ben bunu kabul etmiyorum
Kullanici1 bunun hamilelikle ilgili olduğunu ve yalnız olmadığını duymak iyi geliyor. Düzelecez inşallah bacım 🤍
suscarparimm oo maşallah. Ama hep 3. Ayda geçer diyolar yalan mı yani 🥺 ben bu öfkeyle 9 ay gidersem vay kocama vay vay.. 😅
balkizinbebegii asiri duygusal ve sinirliyim sinirlerime hakim olamıyorum ve herseye agliyorum
balkizinbebegii ben çok sakin kaldım yaa normalde baya gergin sinirli biriyimdir ama eşimden beklentilerimi bildiğin sıfıra indirgemişim varsa yoksa benle bebekim😂 o yüzden sanırım kafa rahat
suscarparimm sakin ol şampiyon😂😂 bi an gözümde tazmanya canavarı çigi film karakteri canlandı affet hep aç ve sinirli 😁