Meliketaka12 Hangi modeline baktınız.
Almak istediğimiz bebek arabaları 🌸
Cybex mios alıcaz. Biraz araştırdım gayet kullanışlı
Fiyatlar deli dehşett uçtu.yokyo spin 360 kullanan varmı aranız da bir onu da övmüşler
Ben çok araştırdım travel sistem zaten istemiyordum mağazalara da gidip deneyip almak istedim chicco goody plus aldım kabin boy tek elle açılıp kapanıyor minicik yer kaplıyor
Bizde joie versatrax modelini aldık daha gelmedi kullanan var mı aranızda
Deletedmom_11 ben çok pahalı bişey almak istemedim canım trendyoldan joell markasının travel sistem olanını aldım çokta güzel geldi baya memnun kaldım. Bebek arabaları 7-8binden aşağı değil o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Kizlar ilk gebeliğim bende almak istiyorum ama sonra karar değişiyor çok erken olduğunu düşünüyorum sizce ?
[silindi]
Deletedmom_11 artik burda butcen devriye giriyor eleye eleye icine sineni bulursun😁
oykubrakpnar ben 3000 den fazla vermeyi gereksiz gördüm pierre cardin capsül aldım çokta memnunum :)
Deletedmom_11 cadual cadillak air trone aldık 11 aydır kullanıyorum agır bir araba ama ben memnunun zaten puseti büyük diye aldık puseti arabada hala kullanıyoruz oto koltugu henüz alamadık uzun yolda oğlum cok rahat uyuyor içinde 10 kg olmasına rahmen araba sürüşü cok rahat Arnavut kaldırımlarında filn tekerler takılmıyor dönüyor beni hiç zorlamadı sadece katlanınca biraz hüyük ama araba bagajımız büyük diye bize sıkıntı olmadı
Deletedmom_11 onu cok arastırdım cok begenıyordum ama puseti küçük diye tercih edemedim
Deletedmom_11 cybex mios aldım
Doğumdan itibaren tam yatar baston tercih eden var mı ben onu almak istiyorum diğerleri kocaman geliyor gözüme
@Deletedmom_11
Kraft lima aldım ben ama daha kullanmadım
Deletedmom_11 hafif ve kolay katlanır olsun gerisi önemli değil en buyuk önceliğin bu olmalı bence maksimum bineceği 2 hadi bilemedin 3 yıl zaten
Deletedmom_11 bagi neo aldım. Bebek arabasındaki file sepet olayını sevmediğim için araba alırken sepete hafifliğine ve tek parçada kolayca kapanıp taşınabilmesine baktım. Bagi neo modeli hem hafif hem file sepet değil kutu tarzında eşya koyma yeri var. Tasarımı diğer bebek arabalarına göre daha minimal. Fiyat performansı olarak şubat indirimde aldığım için baya uyguna geldi